Johnny Depp heeft nu ook TikTok, Amber Heard pislink om eerste video Shownieuws
Auteur
08/06/2022 13:14

Johnny Depp heeft nu ook TikTok, Amber Heard pislink om eerste video


Nu voor Johnny Depp de rust weer een beetje is teruggekeerd na de rechtszaak met Amber Heard (die hij overigens glansrijk won) is hij een TikTok-account begonnen. Waarom ook niet, je moet toch een beetje in the picture blijven en binnen no-time had de beste man 7,7 miljoen volgers. W00t. In zijn eerste (en tot nog toe enige) video bedankte hij zijn fans en zei hij dat iedereen na de rechtszaak weer vooruit kon kijken.

To all of my most treasured, loyal and unwavering supporters. We’ve been everywhere together, we have seen everything together. We have walked the same road together. We did the right thing together, all because you cared. And now, we will all move forward together.

Reden genoeg voor het team van Heard om weer in een stuip te schieten en te reageren door middel van een statement in de Amerikaanse media:

Terwijl Johnny Depp verklaart dat hij vooruitkijkt, worden vrouwenrechten terug in de tijd gezet. De boodschap die het vonnis afgeeft aan slachtoffers van huiselijk geweld is: wees bang om tegen iemand op te staan en je uit te spreken. (Bron: AD)

Nu is huiselijk geweld niks om goed te praten, maar was in de rechtszaak niet bewezen dat het verhaal compleet anders lag, en dat Heard zelf de schuldige was? Dan is dit wellicht niet het meest handige statement aller tijden. Hoe dan ook, de video heeft inmiddels bijna 5 miljoen likes en Amber Heard moet tegenwoordig dealen met een pro-Johnny-bord vlakbij haar huis. Autsj.

TikTok@johnnydepp

/ / Op dit moment bekeken

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

/ / Reacties