De vader van seriemoordenaar Jeffrey Dahmer overweegt Netflix voor de rechter te slepen TV
Auteur
22/10/2022 12:31

De vader van seriemoordenaar Jeffrey Dahmer overweegt Netflix voor de rechter te slepen


Op Stranger Things 4 na, is de serie "Monster: The Jeffrey Dahmer Story" met ruim 800 miljoen kijkuren in de eerste 28 dagen, de meest bekeken serie op Netflix. De serie, die het bizarre verhaal vertelt over de seriemoordenaar Jeffrey Lionel Dahmer, heeft veel digitale tongen losgemaakt. Hij vermoordde 17 jonge mannen tussen 1978 en 1991 en wist meerdere keren aan de politie te ontsnappen.

Kritiek

Los van alle zieke moorden die hij pleegde, de gestoorde gedachtes die hij had en de macabere foto's van zijn appartement, was er vooral ook veel kritiek op de documentaire van de families van de slachtoffers. Ze zouden niet op de hoogte zijn gesteld van de documentaire en beleven alle ellende weer helemaal opnieuw. Daarnaast zou het verhaal onterecht geromantiseerd zijn.

Lionel Dahmer overweegt rechtszaak

De 87-jarige vader van Jeffrey Dahmer, Lionel, overweegt zelfs een rechtszaak tegen Netflix, omdat er ook met hem geen contact is opgenomen. Ook is er geen toestemming gevraagd om bandopnamen van het juridische team van Jeffrey Dahmer te gebruiken voor een andere mini-serie: "Gesprekken met een moordenaar: de Jeffrey Dahmer-tapes". Daarnaast zijn er berichten waaruit zou blijken dat zogenaamde "fans" van zijn zoon hem hebben opgezocht thuis.

Jeffrey Dahmer Halloween kostuum

Met Halloween op de planning leek het sommige mensen een goed idee om een heus Jeffrey Dahmer kostuum te introduceren. Er werden zelfs maskers aangeboden op eBay, maar die werden al vrij snel verwijderd.

De trailer, mocht je 'm gemist hebben

Trending vandaag

Trending vandaag

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties