Quinty Trustfull is 51 geworden maar ze is in 20 jaar tijd amper veranderd! Hot shots BSR Agency
Auteur
06/10/2022 15:31

Quinty Trustfull is 51 geworden maar ze is in 20 jaar tijd amper veranderd!


Je zou het wellicht niet zeggen, maar presentatrice Quinty Trustfull (of Quinty Regina Trustfull-van den Broek, om even helemaal volledig te zijn) is vandaag 51 jaar oud geworden! Je kent d'r wel: presentatrice, getrouwd met Orlando Trustfull en moeder van 2 kinderen (waaronder Moïse Trustfull) en natuurlijk het vaste gezicht van Koffietijd. Een prima reden om de archieven in te duiken dachten wij. Gewoon, omdat ze er niet alleen toen maar ook nu nog verdomde goed uitziet!

In den beginne

Sommige modellen zijn er op tijd bij, maar Quinty was helemaal vroeg want op haar 8e kreeg ze haar eerste modellenklus. Niet glamourous op een of ander fashionblad, maar ze was jarenlang het gezicht op de verpakking van Frolic hondenbrokken. Na haar HAVO ging ze studeren voor haar horecadiploma, en in de tussentijd was ze ook actief als model. Dit keer niet voor hondenvoer, maar wel echt "the real deal". In 1993 was ze zelfs nog even kortstondig te zien als omroeper bij Veronica. Ja, die hadden we toen nog, ook al kwam ze hier niet écht lekker uit haar woorden.

Televisiecarrière

Bij de tv is ze altijd blijven hangen en binnen no-time werkte ze zich op tot presentatrice. Denk aan programma's als de Nationale Teleloterij, Veronica's Voetvolley, Hillywood, Baby TV en Wannahaves. Wie zich die allemaal herinnert is én oud én tv-verslaafd, maar dat is weer een ander verhaal. De programma's werden steeds groter en inmiddels presenteert ze vanaf 2010 met Loretta Schrijver (ja, die van die pikante hondennaam) het ongetwijfeld bekende Koffietijd.

Mocht je nog denken een kans te maken dan heb je pech, want ze is al sinds 1994 getrouwd met ex-voetballer Orlando Trustfull. Samen hebben ze een 27-jarige dochter Moïse, die onlangs nog lingerie ging shoppen en ons allemaal mee het pashokje in nam, en een zoon: Kayne Dino die inmiddels 24 jaar oud is.

Zo, genoeg geluld, tijd voor foto's!

2000 (28 jaar oud)

BSR Agency

2001

BSR Agency

2003

BSR Agency

2006

BSR Agency

2009

BSR Agency

2010

BSR Agency

2012

BSR Agency

2015

BSR Agency

2016

BSR Agency

2022

BSR Agency

Video van de dag

Video van de dag

Oké, nog één keer met haar dochter het pashokje in dan

Veel besproken

Veel besproken

Meer over
Delen

Reacties

Reacties