Delen is lief

Email

Jesse Klaver onder vuur vanwege uitgelekte video: "Snel uitvoeren voordat ze het goed lezen"

Jesse Klaver, de politiek leider van Groenlinks en in het bezit van een eikeltjespyjama, ligt momenteel behoorlijk onder vuur vanwege een uitgelekte video waarin hij praat over Johan Remkes' rapport over de stikstofuitstoot. Hierin zegt hij dat dit rapport zo snel mogelijk moet worden uitgevoerd voordat de boeren het lezen omdat er anders gegarandeerd weer protesten volgen.

Verder hoor je hem zeggen dat "alles waar ze boos om zijn" er nog in staat en dus, als het aan Remkes ligt, allemaal wordt uitgevoerd. Jesse Klaver wil zo snel mogelijk een ministerraad en de hele handel direct aftikken. Vooral niet wachten op kritische geluiden dus. Inmiddels heeft Jesse ook op Twitter gereageerd:

Er gaat filmpje van mij rond, waarin ik na een interview nog even doorpraat met een journalist. Daarin zeg ik hetzelfde als dat ik eerder op camera ook heb gezegd: dat ik blij ben met het rapport van Remkes.

Ja Jesse, blij zijn met een rapport is één ding, het er zonder de tegenpartij het te laten lezen doorheen drukken om zo protesten te voorkomen is iets héél anders...

Artikel delen

Embed code

Koren op de molen voor Geert...

...en Thierry

De originele video

Everyday I'm buffering...

Adblocker gedetecteerd

Hierdoor kan de video mogelijk niet afspelen. Schakel 'm uit en refresh de pagina!

Waarschuwing: expliciete content

klikken = kijken op eigen risico

Reclamevrij video's gluren?

Ads voor video's is niet echt ideaal, maar als je een gratis account aanmaakt en inlogt, heb je daar geen last meer van. Of, download onze app voor iOS of Android 💪

Artikel delen

Embed code

Anderen bekeken ook

Topreactie (+)

Jesse is net als alle andere kabinets- en kamerleden volstrekt onbetrouwbaar voor de bevolking, primair gericht op het eigen belang en secondair gericht op het partijbelang. Dit zijn schofterige mensen zonder enige empathie voor wie dan ook. Er zijn een paar dappere kamerleden en partijen hiervan uitgezonderd. Daar reken ik zowaar ook een aantal leden van de SP toe.

Reacties ()

App, app, app!

Pssssst. We hebben ook een app voor Android en iOS, inclusief handige notificaties en minder reclame! Superhandig dus.

Downloaden:

Alleen voor leden

Dit artikel is alleen voor gebruikers met een account. Een account is gratis en heeft nog meer voordelen:

Reageren op posts & afbeeldingen
Stemmen op posts en afbeeldingen
Handige timeline zoals bij Facebook
Autoplay functie op timeline
Dag/nacht modus
Een profielfoto en nickname bij reacties
Wekelijks de best bekeken posts in je mail