BIOS uitlezen...
Jesse Klaver onder vuur vanwege uitgelekte video: "Snel uitvoeren voordat ze het goed lezen" Politiek
Auteur
06/10/2022 10:34

Jesse Klaver onder vuur vanwege uitgelekte video: "Snel uitvoeren voordat ze het goed lezen"


Jesse Klaver, de politiek leider van Groenlinks en in het bezit van een eikeltjespyjama, ligt momenteel behoorlijk onder vuur vanwege een uitgelekte video waarin hij praat over Johan Remkes' rapport over de stikstofuitstoot. Hierin zegt hij dat dit rapport zo snel mogelijk moet worden uitgevoerd voordat de boeren het lezen omdat er anders gegarandeerd weer protesten volgen.

Verder hoor je hem zeggen dat "alles waar ze boos om zijn" er nog in staat en dus, als het aan Remkes ligt, allemaal wordt uitgevoerd. Jesse Klaver wil zo snel mogelijk een ministerraad en de hele handel direct aftikken. Vooral niet wachten op kritische geluiden dus. Inmiddels heeft Jesse ook op Twitter gereageerd:

Er gaat filmpje van mij rond, waarin ik na een interview nog even doorpraat met een journalist. Daarin zeg ik hetzelfde als dat ik eerder op camera ook heb gezegd: dat ik blij ben met het rapport van Remkes.

Ja Jesse, blij zijn met een rapport is één ding, het er zonder de tegenpartij het te laten lezen doorheen drukken om zo protesten te voorkomen is iets héél anders...

Koren op de molen voor Geert...

...en Thierry

De originele video

Uitgelichte artikelen

Uitgelichte artikelen

Meer over
Delen

Reacties

Reacties