BIOS uitlezen...
De nieuwe vriendin van Brad Pitt is een oude bekende: Emily Ratajkowski Shownieuws BSR Agency
Auteur
29/09/2022 14:01

De nieuwe vriendin van Brad Pitt is een oude bekende: Emily Ratajkowski


De 58-jarige acteur Brad Pitt had over vrouwen weinig te klagen, want met een exenlijstje waar onder anderen Angelina Jolie en Jennifer Aniston in staan heb je het gewoon goed gedaan. Inmiddels lijkt het erop dat hij een nieuw speeltje gevonden en die kennen we allemaal al wel: Emily Ratajkowski! Je weet wel, dat model dat we eigenlijk allemaal leerden kennen via de clip van Robin Thicke: Blurred Lines.

Over Emily

Emily Ratajkowski werd in 1991 geboren in Londen, maar verhuisde al snel naar San Diego, waar ze naast voetballen en ballet ook een beetje aan acteren deed. Na haar jonge jaren begon ze uiteindelijk een universitaire studie, maar de modellencarrière bleek toch interessanter waardoor ze met haar opleiding stopte. Later gaf ze ook aan dat de kunstzinnige ideeën van de school niet overeenkwamen met haar eigen denkwijzes.

Ze hield niet altijd haar kleding aan tijdens fotoshoots, integendeel. Hierover zei ze: "Iedereen vind het normaal dat mannen naar porno kijken, maar als een vrouw naakt op de foto gaat is iedereen ineens geschokt. Ik heb er nooit op die manier tegenaan gekeken." Deze dame heeft Engels, Iers én Pools bloed door haar welgevormde lichaam stromen en inmiddels is ze moeder van een zoon. Haar huwelijk met de vader strandde in juli toen bleek dat hij vreemd zou zijn gegaan.

Emily is wel wat jonger dan Brad, want met haar 31 jaar scheelt dat toch nog wel een klein stukje. Niet dat dat uitmaakt, aangezien Leonardo DiCaprio niet anders doet, maar toch. Hoe dan ook, tijd om eens even in de wondere wereld die Emily heet te duiken, want oh boy oh boy, stiekem zijn we wel een beetje jaloers hoor!

BSR Agency
BSR Agency
BSR Agency
BSR Agency
BSR Agency
BSR Agency
BSR Agency
BSR Agency

Trending vandaag

Trending vandaag

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties