BIOS uitlezen...
Tijd voor taart en mooie foto's: Elise Schaap is vandaag 40 geworden Hot shots
Auteur
21/09/2022 18:01

Tijd voor taart en mooie foto's: Elise Schaap is vandaag 40 geworden


Hieperdepiep hotsjéeéééeééé, want Elise Schaap is vandaag jarig! Deze actrice slash zangeres wordt vandaag 40, dus tijd voor een fotografische ode! Ze is namelijk tegenwoordig niet meer van je scherm weg te denken, maar dat was niet altijd zo.

In het derde jaar van de kleinkunstacademie werd ze uitgekozen voor de hoofdrol in de film Bride Flight, waarna ze steeds meer rollen aangeboden kreeg. Ze was een vast gezicht in Klokhuis, Koefnoen, Familie Kruys maar haar definitieve doorbraak kwam met de serie Undercover, waarin ze de rol van Danielle Bouman speelt.

Typetjes in de TV Kantine

Nóg bekender werd ze dankzij de TV-kantine, waarin ze zelf eigenlijk onherkenbaar bleef. Ze deed hierin namelijk de meest briljante typetjes van onder anderen Raven van Dorst, Nikkie Plessen, Chantal Janzen, Famke Louise, Britt Dekker en vele anderen. Al dit acteerwerk leverde haar dan ook de nodige prijzen op: in 2019, 2020 én 2021 won ze de Televizier-ring voor beste actrice.

Vandaag heeft ze dus die altijd lastige leeftijd van 40 jaar aangetikt, maar daar zie je echt helemaal niets van! 😍

Trending vandaag

Trending vandaag

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!

Reacties

Reacties

Personen