BIOS uitlezen...
Maxim Hartman gaat ouderwets tekeer tegen Hanneke Groenteman in Boerderij van Dorst TV
Auteur
27/06/2022 12:00

Maxim Hartman gaat ouderwets tekeer tegen Hanneke Groenteman in Boerderij van Dorst


We kennen hier allemaal Maxim Hartman wel. Legendarisch geworden als Rembo in, jawel, Rembo & Rembo, door andere programma's en items (MAND!) en nooit te beroerd om lomp uit de hoek te komen. Heerlijk. Gisteravond was hij te gast in Boerderij van Dorst, waarin hij Raven van Dorst meehelpt op de boerderij.

Hij was daar niet alleen, want ook journaliste/programmamaakster/presentatrice Hanneke Groenteman was te gast. 83 jaar oud, zo links en feministisch als maar zijn kan, een absolute tegenpool voor Maxim dus. Dat leverde dus ook behoorlijk geniale televisie op, want nadat Hanneke hem tijdens het eten een paar goede vragen stelde, weet hij haar bij het kampvuur onder het genot van een gezamenlijk jointje op hilarische wijze te 'roasten'. Niet voordat hij de twee overigens eerst trakteerde op een ranzige ruft en Raven nog even logopedie aanraadde.

Kwam uiteindelijk allemaal goed overigens, want Hanneke wilde wel met Maxim trouwen. Mocht je de hele uitzending terug willen kijken dan kan dat hier.

Vandaag ook veel bekeken

Vandaag ook veel bekeken

Meer over
Delen

Reacties

Reacties