Supergezellig: een livestream voor het huis van de stervende koningin Elizabeth Nieuws
Auteur
08/09/2022 15:36

Supergezellig: een livestream voor het huis van de stervende koningin Elizabeth


Zoals je waarschijnlijk wel weet gaat Engeland kneiterhard op haar Koningshuis. Alles wat daar gebeurt wordt met grote aandacht gevolgd en bij een trouwerij of geboorte staat het complete land op zijn kop. Nu blijkt dat dat ook gebeurt als er minder leuke dingen gebeuren.

De kans is namelijk groot dat je het nieuws over koningin Elizabeth al gezien hebt. Het schijnt niet goed met haar te gaan, wat niet echt gek is gezien het feit dat ze 96 jaar oud is. De naaste familie heeft inmiddels al het werk neergelegd om zo snel mogelijk richting moeder/oma/overgrootmoeder te gaan, wat ons toch wel een beetje vertelt dat het einde verhaal is en de kans groot is dat je vanavond op 24 verschillende zenders naar Im Memoriams kunt kijken.

Gelukkig kan Engeland (en de rest van de wereld) fijn van de narigheid meegenieten, want persbureau Reuters heeft een livestream opgezet, midden voor Balmoral Castle waar ze momenteel verblijft. Niet dat er iets gebeurt of dat je meer kunt zien dan twee gewapende beveiligers, maar toch: het idee is wel lichtelijk bizar. Er werd zojuist overigens gesleept met dranghekken, dus de kans dat het druk wordt is aannemelijk. Dat geeft wel te denken...

UPDATE: The Queen died peacefully at Balmoral this afternoon.

Deze dingen wil je niet missen

Deze dingen wil je niet missen

📣 Werkt er iets niet goed, of heb je feedback? Mail of app ons via WhatsApp!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties