BIOS uitlezen...
Hitsige Katja Schuurman strikes again en vroeg Jan Versteegh om een trio Shownieuws
Auteur
01/09/2022 11:15

Hitsige Katja Schuurman strikes again en vroeg Jan Versteegh om een trio


Katja Schuurman heeft al wel een beetje het imago van een seksverslaafde nymfomane, en alhoewel we weten dat dat dubbelop is leek het ons goed om dat nog even te benadrukken. Ze zou namelijk dagelijks wel zes keer van bil willen, en alhoewel dat bijzonder aantrekkelijk lijkt is het in de realiteit echt minder prettig dat je na 3 dagen met een knalrode en schrale dop rondloopt.

Hoe dan ook, ze zou haar imago wel weer eer aan hebben gedaan want in de podcast "De Beste Smaak van Nederland" vertelde Jan Versteegh dat hij een nogal ongemakkelijke ontmoeting had in een restaurant. Een "bekende vrouw" en haar partner hadden hem namelijk benaderd en doodleuk gevraagd om een trio. Daar bleef het niet bij, want de toenmalige vriend van de "bekende dame" zoende de vrouw van Jan op haar mond en liet haar achter met de opmerking "De bal ligt bij jullie hé?". Toch wel een bijzondere wending aan je avondje uit.

Wie het was bleef onbekend, totdat Juicechannel onderzoek deed en erachter kwam dat het hoogstwaarschijnlijk om Katja en haar ex Freek gaat. Zouden ze zelfs vaker doen...

Het bewuste fragment

TikTok@bestesmaakvannederland

Het bericht van Juicechannel

Instagram/juicechannel__

Ook de moeite waard

Ook de moeite waard

Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair