BIOS uitlezen...
Ex-vriend vertelt: "Katja Schuurman is nymfomane en wil zes keer per dag van bil" Shownieuws BSR Agency
Auteur
14/06/2022 11:39

Ex-vriend vertelt: "Katja Schuurman is nymfomane en wil zes keer per dag van bil"


Hatseflatsen met Katja Schuurman, da's voor veel mannen toch wel een droom. Maar is dat nog steeds leuk als je ZES KEER PER DAG in Katja's katje moet duiken? Dit zou namelijk wel het geval zijn, vertelde Story-directeur Guido den Aantrekker, die het weer uit eerste hand zou hebben gehoord:

Ik ben ooit eens een keer doorgezakt met een van haar exen en die heeft toch wel opgebiecht dat zij licht – nou, laat dat licht maar weg – nymfomane neigingen heeft en dat die echt gewoon wel zes keer per dag moet”, vertelt hij aan de desk van Shownieuws. [...] Dat was echt heel erg heftig. Zij is iemand die ontzettend veel aandacht nodig heeft. (Bron: Mediacourant)

Of het geheel écht waar is weet (bijna) niemand, al zou het geheel wel redelijk kloppen met de orgie in de jacuzzi en de seksvlucht waar we eerder al over berichtten. Ook had ze in de media eerder al aangegeven niet op zoek te zijn naar een relatie, maar dat ze voor een avondje scharrelen best te porren is. Waar rook is... zul je wellicht wat extra glijmiddel moeten gebruiken, want dat lijkt ons ongezond. Maar vind je het gek, na 6 keer per dag?

Anderen bekeken ook

Anderen bekeken ook

Meer over
Delen

Reacties

Reacties