BIOS uitlezen...
Twitter collectief boos op Op1 die "aapjes kwamen kijken" tijdens uitzending in Ter Apel Nieuws
Auteur
31/08/2022 11:30

Twitter collectief boos op Op1 die "aapjes kwamen kijken" tijdens uitzending in Ter Apel


De situatie in Ter Apel beheerst het nieuws nu al enkele weken en uiteraard is het in talkshows een veelbesproken onderwerp. De een vindt dat de asielinstroom moet stoppen, een ander vindt weer dat migranten het land hebben opgebouwd, genoeg voer voor discussie en da's natuurlijk allemaal prima voor de kijkcijfers.

Op1 sloeg gister echter volgens velen de plank volledig mis door doodleuk hun studio op te bouwen midden voor de hekken van het COA-terrein in Ter Apel en beschuldigden de makers van de talkshow van 'aapjes kijken'. Het voelt natuurlijk ook wel een béétje vreemd om middenvoor een asielzoekerscentrum lekker je tafeltje en je tonnen aan apparatuur neer te zetten, je gasten te voorzien van een lekker drankje en daarna vooral weer naar huis te gaan om in je lekkere warme bedje te kruipen...

Nu is het natuurlijk allemaal ongetwijfeld goed bedoeld, net als de actie van Glennis Grace eerder deze week (of was dat toch alleen imagopoetsen?) maar Twitter sprak er in elk geval schande van. Tijd voor een kleine bloemlezing.

Een tweet van een eindredactrice van Op1

Met daarbij uiteraard een foto van de studio op locatie...

De shitstorm die daarna ontstond

Men was in elk geval eensgezind

Nog meer interessants

Nog meer interessants

Meer over
Delen

Reacties

Reacties