BIOS uitlezen...
Glennis Grace besloot op eigen houtje spullen naar Ter Apel te brengen, Rode Kruis boos Shownieuws
Auteur
29/08/2022 11:15

Glennis Grace besloot op eigen houtje spullen naar Ter Apel te brengen, Rode Kruis boos


Oké, we willen het wel effe gezegd hebben: het kan natuurlijk zo zijn dat onze Glenda écht heel erg begaan is met de vluchtelingen in Ter Apel en echt iets wilde doen uit de goedheid van haar hart door die mensen daar spullen te gaan brengen. Echter, we hebben het hier wel over Glennis Grace, de schrik van elke supermarkt, die inmiddels wel een beetje goede publiciteit kan gebruiken.

Hoe dan ook, afgelopen week pleurde ze al haar Instagramposts offline en maakte ze een story waarin ze vertelde dat ze een inzameling begon om de asielzoekers in Ter Apel te helpen.

Volle auto's

Die actie liep redelijk gesmeerd, want uiteindelijk ging ze met 7 auto's vol spullen die kant op. Uiteraard wel van voor tot achter op video vastgelegd, want je zult toch eens iets goeds doen zonder aan de wereld te laten zien hoe goed je wel niet bezig bent... Ook was de actie verder nergens aangekondigd of overlegd met instanties.

Daar stond ze

Rode Kruis

Niet iedereen vond de actie dan ook even geslaagd. Naast de mensen die dachten dat Glennis dit alleen uit eigenbelang deed waren ook organisaties als het Rode Kruis boos. Het onaangekondigd droppen van spullen zorgde namelijk voor flinke onrust onder de vluchtelingen en daarbij had Glennis een hele lading zut meegenomen die totaal niet nodig was. Oftewel, die bleven liggen en zorgen voor nog meer zooi op het veld.

Ook in Shownieuws werd haar actie besproken

Wat denk jij, was het Glennis puur om de positieve publiciteit te doen, of was dit echt een gevalletje "help je medemens"? Stem even in onderstaande poll!

Poll

Poll

Ook interessant

Ook interessant

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair