Let op: ga niet naar dit restaurant op Mykonos want je wordt keihard genaaid Random
Auteur
19/08/2022 15:31

Let op: ga niet naar dit restaurant op Mykonos want je wordt keihard genaaid


Dat je in het restaurant van Salt Bae of na een avondje losgaan op het EDC festival in Las Vegas een gepeperde rekening kunt verwachten is op zich niet heel verrassend (meer), maar ook op het kleine Griekse eiland Mykonos worden toeristen blijkbaar stelselmatig door één specifiek restaurant genaaid.

De inspectie kwam in juli al in actie na een klacht van een Amerikaanse vrouw en haar dochter die bestelden twee cocktails en een bord krabbenpootjes bestelden en de schrik van hun leven kregen toen de ober de rekening presenteerde: €600,-. Vorige maand legde de inspectie restaurant DK Oyster een boete op van €31.000 wegens 'diverse overtredingen', maar blijkbaar levert het naaien van klanten meer op want ze gaan gewoon door.

Een pasgetrouwd stelletje zegt dat ze op hun Griekse huwelijksreis een rekening van 400 euro hebben gekregen na het bestellen van een biertje, een cocktail en een stuk of 12 oesters. Lindsay Breen en echtgenoot Alex beweren dat het restaurantpersoneel hen geen drankenkaart met prijzen heeft gegeven voordat ze hen deze bizarre rekening onder hun neus drukten. Ze werden overigens naar een achterkamer gebracht om te betalen en toen hij naar de specificaties vroeg, kreeg hij alleen een computerscherm te zien waarop alleen maar Grieks te zien was.

Het kan overigens nog lomper; een Amerikaanse vrouw kreeg een rekening van $1640 voor slechts twee gerechten, een salade en een brood.

Dat is dan €836, laat die 20 cent maar zitten

Drie jaar geleden kwam het restaurant ook al behoorlijk negatief in het nieuws toen een groep Amerikanen meer dan €800 moest lappen voor 6 borden inktvis, 6 biertjes, 3 salades, 2 flessen water en een glaasje tomatensap.

Nog meer interessants

Nog meer interessants

ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis Android app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis iOS app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties