BIOS uitlezen...
Restaurant Salt Bae beticht van oplichting vanwege geschifte rekening van ruim VIJFDUIZEND dollar Bizar
Auteur
12/10/2021 14:00

Restaurant Salt Bae beticht van oplichting vanwege geschifte rekening van ruim VIJFDUIZEND dollar


Heyyy, daar is 'ie weer, onze favoriete Turkse zoutstrooier Nusret Gökçe, beter bekend als Salt Bae. Schreven we vorige week nog een artikel over een torenhoge rekening van bijna 2.100 euro (check die post hier), nu blijkt dat hij eerder al werd beticht van oplichting. Tuurlijk weet je dat als je naar een van zijn vreetschuren gaat dat je niet voor een paar tientjes klaar bent. Je weet dat dat best prijzig is, maar een rekening van ruim vijfduizend dollar? Dát is wel effetjes next level hoor...

Het overkwam dit gezelschap uit Florida in 2019, dat doodleuk wat fijne stukjes vlees bestelden, inclusief de vrij decadente tomahawk. Echter kregen zij in plaats van de "gewone" (die een al niet misselijke $275,- kost) een "Golden Tomahawk" geserveerd. Quanta costa? Duizend Amerika-piekies per stuk. Ditzelfde gold voor een lamsrack, die ook met een 24-karaats gouden laagje werd geserveerd.

Hadden ze naar eigen zeggen niet in de gaten, zij dachten dat alles zo hoorde en schoven die hele gevaartes naar binnen. De pleuris brak echter pas uit toen de rekening kwam en ze erachter kwamen wat ze precies gegeten hadden. Rellen met de ober en het management dus, die zelfs de politie inschakelden. Na al het gezeur besloten ze de rekening maar te betalen (al weigerden ze de volledige $726,- service charge te betalen), maar de dame in kwestie besloot nog wel even een recensie op Yelp te knallen. Niet dat dat financieel heel veel uithaalde, maar toch.

Zij beticht de ober ervan héél goed te weten wat er besteld was maar toch gewoon de gouden edities op tafel te laten komen om zo de inkomsten stevig te laten stijgen. De waarheid ligt al een poosje in het midden, maar we gokken dat ome Bae dit soort relletjes wel kan trekken. Zijn vermogen wordt geschat op 60 miljoen dollar.

De rekening

De fout (volgens de klanten)

De recensie

Beste steak hoor...

Check dit ook even

Check dit ook even

📹 Nog wat tijd over? Check het nieuwe videokanaal!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties