Dit bizarre bedrag betaal je voor een avondje bikken bij het steakhouse van de beroemde chef Salt Bea in London Random
Auteur
30/09/2021 09:25

Dit bizarre bedrag betaal je voor een avondje bikken bij het steakhouse van de beroemde chef Salt Bea in London


De 38-jarige Turkse chef Nusret Gökçe, a.k.a. Salt Bae, werd enkele jaren geleden bekend door een filmpje waarin hij op zijn eigen unieke manier wat zout over een stuk vlees flikkerde. De video ging viral en *poef* het geld stroomde binnen. Nou ja, zo snel ging dat natuurlijk niet, maar dankzij de kracht van sociale media is het nu een heuse influencer die gevolgd wordt door 38 miljoen mensen op Instagram.

De video waar het mee begon

Eigen steakhouse

In 2010 opende hij zijn eerste steakhouse in Instanbul genaamd Nusr-Et al, maar in het jaar dat hij viraal ging kwamen daar maar liefst 13 tenten bij op diverse plekken in de wereld, waaronder Dubai, Dallas, Beverly Hills, Bodrum en New York. Vorige week opende hij er vervolgens ook nog een in de rijke wijk Knightsbridge in London, waardoor hij er nu in totaal 15 heeft. Katsjinggg.

Hartstikke leuk allemaal hoor, maar wat kost zo'n avondje eten nou in die tent? Nou, da's dus niet goedkoop! Kijkt u even mee naar onderstaande rekening die op dit moment rondgaat op de interwebs...

Jep je leest het goed... GRATIS TURKSE THEE! So much wow. Maar hé, niet te snel juichen, want je bankrekening wordt alsnog leeggetrokken als je besluit een colaatje te drinken van 9 Britse pond, oftewel €10,40, een lekker frisse buratta (luxe mozzarella) van €28,94, een gouden hamburger van €115,71 en een lekkere malse Tomahawk te eten van een zinderende €728,99. Oh, en dan komt de rest er natuurlijk ook nog bij, want je bent (waarschijnlijk) met nog een paar mensen uiteten. In je eentje daar zitten is tenslotte ook een beetje saai.

Totale kosten: £1812.50, oftewel bijna 2100 euri. Hatseflats!

Nou, doe me maar wat extra zout dan

Anderen bekeken ook

Anderen bekeken ook

ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis Android app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis iOS app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties