BIOS uitlezen...
Toen en nu: hoe zien al die vrouwelijke TMF VJ's uit de 90's er nu eigenlijk uit? Hot shots BSR Agency
Auteur
27/09/2022 12:00

Toen en nu: hoe zien al die vrouwelijke TMF VJ's uit de 90's er nu eigenlijk uit?


Tegenwoordig heb je alleen MTV nog, en die zenden niet eens muziek meer uit, maar vroegâh had je ook nog The Box en natúúrlijk TMF. The Music Factory begon met uitzenden in 1995 en groeide binnen no-time uit tot een van de meest bekeken zenders onder jongeren in Nederland. Sterker nog, de kijkcijfers lagen op een gegeven moment hoger dan die van MTV, waarna MTV reageerde door de aandelen van TMF te kopen. Zo kan het natuurlijk ook.

De VJ's van toen waren heuse sterren, grote artiesten kwamen langs in de studio en de TMF Awards waren in Nederland een van de allerpopulairste muziekevenementen. Vanaf 2008 kwam er echter een eind aan de groei en begonnen de kijkcijfers hard te dalen. De oorzaak? TMF wilde waarschijnlijk net even té hip zijn en mikte superpopulaire programma's zoals 'Mental Theo on the Road' van de buis, want te ouderwets. Ook waren nieuwere VJ's lang niet zo populair als hun voorgangers, en zo zakte de hele handel af totdat in 2011 de stekker werd getrokken.

Er waren in 2020 nog wilde verhalen over dat Erik de Zwart TMF weer nieuw leven in wilde roepen als online platform, maar inmiddels zijn we twee jaar verder en is daar nog niets van terechtgekomen. Hoe dan ook, wat ons nog het meest bij is gebleven waren de vrouwelijke VJ's want die Fabiënne, Bridget en Isabelle: daar hadden we wel wat wilde fantasieën over hoor. Hoe zouden zij, en hun collega's uit de 90's, er zo'n 25 jaar later uitzien? Tijd voor een check!

Fabiënne de Vries in 1997...

BSR Agency

...vs in 2020

Instagram/fabiennedevries

Bridget Maasland in 1998...

BSR Agency

...vs in 2022

Instagram/bridgetmaasland

Isabelle Brinkman in 1995...

BSR Agency

...vs in 2019

BSR Agency

Sonja Silva in 1999...

BSR Agency

...vs in 2022

Instagram/sonjasilva

Daphne Bunskoek in 2001...

BSR Agency

...vs in 2021

Instagram/daphnebunskoek

Sylvana Simons in 1996...

BSR Agency

...vs in 2022

Instagram/sylvanasimons

Een item ter ere van 10 jaar TMF

Veel besproken

Veel besproken

Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair