Even terug naar de 90s met de "Final Show" van Charly Lownoise & Mental Theo Muziek
Auteur
04/08/2022 10:15

Even terug naar de 90s met de "Final Show" van Charly Lownoise & Mental Theo


Afgelopen zaterdag stond de Ziggo Dome in het teken van de jaren 90 en (happy) hardcore. Charly Lownoise (54) & Mental Theo (57) gaven daar namelijk hun laatste show samen. Ze werden vooral bekend door hun grote hit Wonderful Days, maar persten daarna nog allerlei blije tracks uit hun happy hardcore-machine zoals Hardcore Feelings, Stars en Together in Wonderland.

Inmiddels zijn ze zelf ook bijna 90 en hebben ze besloten rustiger aan te gaan doen; Ramon Roelofs, de echte naam van Charly Lownoise, gaat een hondenasiel beginnen in Urk. Theo Nabuurs, zoals MentalTheo eigenlijk heet, gaat zich richten op een vernieuwde versie van zijn speciale zonnebrandolie met wortelextract, voor een nog intensere kleur en beleving. Onzin natuurlijk, we hebben eerlijk gezegd geen idee maar wilden hier hier toch iets typen.

Enfin, onze nieuwe vriendelijke vriend Daan was aanwezig in de Ziggo Dome die avond en deed een rondje om, rond en door het publiek om de sfeer te proeven en de mensen te vragen naar hun liefde voor de jaren 90. 🎤

Deze dingen wil je niet missen

Deze dingen wil je niet missen

Meer over
Delen

Reacties

Reacties