BIOS uitlezen...
Barbie reageert op prostitutievideo: "Als ik iets doe doe ik het goed" Shownieuws
Auteur
15/07/2022 10:57

Barbie reageert op prostitutievideo: "Als ik iets doe doe ik het goed"


Ja mensen, dat was gisteren wel weer een gedoetje hoor... Barbie zou, vermomd als ene Naomi, gespot zijn op een prostitutiewebsite waarbij ze haar diensten aanbood voor 150 euro per uur en voor 5 tientjes meer mocht je er zonder rubbertje bovenop. Pruik op, onherkenbaar! Dacht ze, want ze werd door een kijker van Roddelpraat gespot en die beschreef bepaalde delen van haar lichaam als "het parkeerterrein van Schiphol". Of 'ie het daarbij over de prijs heeft weten we niet.

Hoe dan ook, Barbie reageerde vandaag zelf ook want, tsjah, aandacht. Deed ze volledig op haar eigen manier:

Waar je ogen niet waren moet je mond niet spreken..!! Als de naam BARBIEE ter spraken komt valt het me echt op dat het echt erger word gemaakt dan dat het lijkt Maja eigenlijk niks nieuws. nou bij deze dat filmpje over naomi is dus een vorig jaar gemaakt als grapje we deden iemand na hahaha want we weten inmiddels wel dat Stouten filmpjes niet met kleding aan gemaakt worden he... dus bij deze doe beter je huiswerk lieve schat voor dat je oordeelt mijn raak je er niet mee want als ik iets doe doe ik het goed.. Plus ik sta op geen enkele site..mijn naam is makkelijk te gebruiken agja zo blijven we in belangstelling volgende keer beter je huiswerk voor de 2de keer.

Tsjah, wat er nou precies waar is? Geen idee, maar in de wondere wereld van Samantha/Barbie verbaast niets ons meer.

De Roddelpraat-video in kwestie

Ook interessant

Ook interessant

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties