BIOS uitlezen...
Steekpartij waar Dennis Schouten bij betrokken zou zijn blijkt trollactie richting John de Mol Shownieuws
Auteur
07/07/2022 10:45

Steekpartij waar Dennis Schouten bij betrokken zou zijn blijkt trollactie richting John de Mol


Weet je nog, afgelopen weekend, toen het er even op leek dan ons aller Dennis Schouten (die we natuurlijk allemaal kennen van Roddelpraat) betrokken was bij een steekpartij? Iedereen en zijn moeder berichtte erover want tsjah, toch wel een dingetje... Was de dader een rancuneuze Danny de Munk? Had Patty Brard wraak genomen? Nee, de vork zit ietsje anders in de steel.

Rob Goossens, een goede bekende van Schouten, tweette namelijk onder een artikel over de steekpartij of Dennis oké was. Geintje natuurlijk, want Glanerbrug. Schouten reageerde lekker bijdehand door te zeggen dat hij oké was, maar dat zijn broer werd verhoord. Klopt ook, alleen bedoelde Dennis door hem zelf tijdens een etentje en niet door de politie. Beetje trollen, niks meer aan doen.

Wraak op Shownieuws?

Direct daarna kwamen de berichten van Shownieuws binnen, waarop Dennis kortaf reageerde dat hij richting ziekenhuis moest. Om te pissen, maar dát vertelde hij er even niet bij. Beetje trollen, want tsjah, een beetje meewerken aan programma's van John de Mol die 27.500 euro van hem wil hebben in een rechtszaak, daar beginnen we niet aan. Binnen no-time stond het nieuws overal en nergens, terwijl Dennis nergens van af wist. Toch wel een beetje wrang, na de hele BNR-rel rondom Yvonne Coldeweijer...

De volledige aflevering

Veel besproken

Veel besproken

📣 Werkt er iets niet goed, of heb je feedback? Mail of app ons via WhatsApp!

Reacties

Reacties

Personen