Bibi Breijman reageert op vaderdag voor het eerst op vreemdgaan Waylon: "Dit verdien jij" Shownieuws
Auteur
20/06/2022 10:08

Bibi Breijman reageert op vaderdag voor het eerst op vreemdgaan Waylon: "Dit verdien jij"


Het ene moment ben je een gezellig showbizzkoppeltje dat inmiddels een tweede kindje heeft gekregen, het volgende ben je dankzij de bekendmakingen van Juicechannel ineens heet shownieuws omdat de man in kwestie de pielemoos niet in de pantalon kon houden. Overkwam Willem Bijkerk a.k.a. Waylon en Bibi Breijman, en dat nieuws kun je bijna niet gemist hebben.

Bibi besloot gisteren voor het eerst publiekelijk op de zaak te reageren (nadat Waylon dat al op Instagram en tijdens een concert gedaan had) maar dat bleek niet echt de scheldkanonnade of het intens verdrietige verhaal te zijn dat de meeste mensen wel hadden verwacht. Nee, in plaats daarvan pakte ze een aantal foto's waar Waylon niet heel charmant opstaat en postte ze die in haar story, met als bijschrift:

En dit verdien jij gewoon even deze Vaderdag. Onderga het maar gewoon. Dat lucht op.

Verder lijken ze gewoon samen Vaderdag te vieren. Klein detail: de foto's waren hiervoor voorzien van het bijschrift "Maar ook eikels zijn lieve vaders" maar dat werd al snel weer verwijderd. We weten natuurlijk niet wat er allemaal op de achtergrond speelt, maar als vreemdgaan kan worden afgekocht met een aantal minder charmante foto's dan gokken we op een hoop buitenechtelijke gezelligheid in showbizzland binnenkort.

De reactie van Waylon tijdens een concert

Ook interessant

Ook interessant

ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis Android app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis iOS app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties