Waylon heeft ook demonen in zijn hoofd en bevestigt vreemdgaan tijdens zwangerschap van Bibi Shownieuws
Auteur
17/06/2022 15:54

Waylon heeft ook demonen in zijn hoofd en bevestigt vreemdgaan tijdens zwangerschap van Bibi


Heyyy das opvallend; nog een jurylid van The Voice of Holland dat niet helemaal lekker bezig is geweest! Gisteren werd door Yvonne al naar buiten gebracht dat de kersverse pappa en (volgens sommigen) Neerlands beste zanger is vreemdgegaan. Sterker nog, het schijnt niet eens de eerste keer te zijn geweest, want ook tijdens Bibi Breijmans eerste zwangerschap deed hij naar verluidt al regelmatig vieze dingen met andere vrouwen.

"Ik ben een lul!"

Vaak worden dit soort dingen met een korreltje zou genomen, maar vandaag heeft Waylon in een statement op Instagram toegegeven dat het waar is. Iets met kwaadaardige demonen enzo, heeft 'ie ongetwijfeld bij collega Charly Luske afgekeken, maar als puntje bij paaltje komt is Waylon Willem ook gewoon maar een vent die door alle aandacht iets teveel jeuk op bepaalde plekken kreeg. Vreemdgaan terwijl je vrouw hoogzwanger thuiszit, da's is best sneu.

Saillant detail

Bibi is goed bevriend met Yvonne Coldeweijer en dus had Waylon gevraagd om hem in te lichten zodra er juice over hem naar boven zou komen. Nou, bij dezen is dat dus gebeurd...

Het statement van Waylon

Trending vandaag

Trending vandaag

📷 Nog niet uitgescrold? Bekijk onze oneindige picdump of gifdump!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties