Johnny Depp zou mogen terugkeren als Jack Sparrow in nieuwe Pirates-film Shownieuws
Auteur
07/06/2022 11:20

Johnny Depp zou mogen terugkeren als Jack Sparrow in nieuwe Pirates-film


Goed nieuws voor alle liefhebbers van de Pirates of the Caribbean-filmreeks, want volgens een voormalig hoge baas bij Disney zou Johnny Depp terug kunnen keren als Jack Sparrow in een nieuw, nog uit te komen vervolg. Zijn laatste rol hierin was in PotC: Dead Men Tell No Tales uit 2017, en de gehele filmreeks (mét Depp) heeft in totaal al zo'n 4,5 miljard dollar opgeleverd.

Dit is natuurlijk een reactie op de rechtszaak die Johnny van zijn ex Amber Heard won, een wekenlange aaneenschakeling van bizarre claims en verhalen. Hierdoor dreigde de acteur zijn rol kwijt te raken, maar na de uitspraak zijn er wellicht toch mogelijkheden. De voormalige executive vertelde:

I absolutely believe post-verdict that Pirates is primed for rebooting with Johnny as Capt. Jack back on board. There is just too much potential box-office treasure for a beloved character deeply embedded in the Disney culture. (Bron: People)

Toch wel een schril contrast met de petitie om Amber Heard uit Aquaman 2 te halen, die op moment van schrijven ruim 4,5 miljoen keer is ondertekend.

Johnny verraste eerder al mensen in Disneyland

/ / Deze dingen wil je niet missen

Meer over
Delen

/ / Reacties