Petitie om Amber Heard uit Aquaman 2 te halen behaalt bijna 4,5 miljoen handtekeningen Shownieuws
Auteur
02/06/2022 13:30

Petitie om Amber Heard uit Aquaman 2 te halen behaalt bijna 4,5 miljoen handtekeningen


Inmiddels heeft de hele wereld wel meegekregen dat Johnny Depp de grote overwinnaar is in de zaak tegen Amber Heard, een zaak die hij aangespannen was omdat de verhalen rondom zijn vermeende gewelddadige karakter hem grote filmrollen hebben gekost, en omdat hij natuurlijk zijn naam wil zuiveren. Dat verhaal krijgt nu wellicht een licht ironisch staartje, want de petitie om Amber Heard volledig uit de film Aquaman 2 te slopen heeft inmiddels bijna de 4,5 miljoen ondertekeningen bereikt.

Deze petitie loopt al een behoorlijke tijd, sinds de aantijgingen van Amber, maar bereikte de afgelopen weken zijn kookpunt. Als deze daadwerkelijk de 4,5 miljoen aantikt is het meteen een van de 'top signed' petities op change.org, keurig! De film is nog in productie en zal op 17 maart 2023 uitkomen. Fans roepen Warner Brothers op om Amber te vervangen door Blake Lively.

Toch wel enigszins bijzonder dat een man genoeg heeft aan geruchten en beschuldigingen om zijn filmrollen kwijt te raken (Depp, Kevin Spacey, Marilyn Manson, om maar wat voorbeelden te noemen) en dat er bij een vrouw een petitie aan te pas moet komen, zelfs nadat ze veroordeeld is. Tekenen kan overigens hier!

De trailer van het eerste deel

Trending vandaag

Trending vandaag

Meer over
Delen

Reacties

Reacties