Delen is lief

Email

Petitie om Amber Heard uit Aquaman 2 te halen behaalt bijna 4,5 miljoen handtekeningen

Inmiddels heeft de hele wereld wel meegekregen dat Johnny Depp de grote overwinnaar is in de zaak tegen Amber Heard, een zaak die hij aangespannen was omdat de verhalen rondom zijn vermeende gewelddadige karakter hem grote filmrollen hebben gekost, en omdat hij natuurlijk zijn naam wil zuiveren. Dat verhaal krijgt nu wellicht een licht ironisch staartje, want de petitie om Amber Heard volledig uit de film Aquaman 2 te slopen heeft inmiddels bijna de 4,5 miljoen ondertekeningen bereikt.

Deze petitie loopt al een behoorlijke tijd, sinds de aantijgingen van Amber, maar bereikte de afgelopen weken zijn kookpunt. Als deze daadwerkelijk de 4,5 miljoen aantikt is het meteen een van de 'top signed' petities op change.org, keurig! De film is nog in productie en zal op 17 maart 2023 uitkomen. Fans roepen Warner Brothers op om Amber te vervangen door Blake Lively.

Toch wel enigszins bijzonder dat een man genoeg heeft aan geruchten en beschuldigingen om zijn filmrollen kwijt te raken (Depp, Kevin Spacey, Marilyn Manson, om maar wat voorbeelden te noemen) en dat er bij een vrouw een petitie aan te pas moet komen, zelfs nadat ze veroordeeld is. Tekenen kan overigens hier!

De trailer van het eerste deel

Artikel delen

Embed code

Check dit dan

Topreactie (+)

Waarom een petitie starten om iemand massaal te veroordelen en aan de schandpaal te nagelen om ervoor te zorgen dat diegene geen werk meer heeft? Dat dit soms wel gebeurd voor mannen is geen goed argument naar mijn mening. Mannen zouden ook niet veroordeeld moeten worden op die manier. Amber krijgt een boete en eventuele werkgevers of opdrachtgevers denken zelf ook nog wel een tweede keer na of ze zo iemand voor hen aan het werk willen hebben.

Reacties ()

Gratis app!

Pssssst. We hebben ook een app voor Android en iOS, inclusief handige notificaties en minder reclame! Superhandig dus.

Downloaden:

Alleen voor leden

Dit artikel is alleen voor gebruikers met een account. Een account is gratis en heeft nog meer voordelen:

Reageren op posts & afbeeldingen
Stemmen op posts en afbeeldingen
Handige timeline zoals bij Facebook
Autoplay functie op timeline
Dag/nacht modus
Een profielfoto en nickname bij reacties
Wekelijks de best bekeken posts in je mail