23-jarige Sara is verliefd op (en doet het met) een Boeing 737 Lifestyle
Auteur
01/06/2022 14:00

23-jarige Sara is verliefd op (en doet het met) een Boeing 737


Op elk potje past een dekseltje, en op dit potje past blijkbaar een Boeing 737. Jawel, je las het goed in de titel, deze 23-jarige dame uit Dortmund is verliefd op een vliegtuig. Ze zag het toestel voor het eerst op Frankfurt Airport en het was liefde op het eerste gezicht.

Ze bleef maar denken aan de grote, glanzende unit maar omdat je nou eenmaal niet de hele dag in een vliegtuig kunt zitten heeft ze die rollen omgedraaid en een schaalmodel gekocht waarmee ze seks heeft. Hoe ze haar speeltje noemt? Dicki.

Objectofilie

Sara is sinds vorig jaar uit de kast gekomen als objectofiel. Dat hebben we even voor je gegoogled:

Objectseksualiteit of objectofilie is een vorm van seksuele of romantische aantrekkingskracht gericht op bepaalde levenloze objecten. Personen met deze aantrekkingskracht kunnen sterke gevoelens van liefde en toewijding hebben voor bepaalde items of structuren van hun fixatie. Voor sommigen zijn seksuele of hechte emotionele relaties met mensen onbegrijpelijk.

Tijd om eens in haar leven te duiken. Wel in het Duits, maar je kunt niet alles hebben.

Trouwen

Een uniek verhaal? Nee, blijkt, want 2 jaar geleden verhinderde KLM nog een huwelijk. Niet zomaar een random trouwerij, maar een huwelijk tussen de vrouw in onderstaande video en een vliegtuig. Verzinnen we niet, helaas...

Check dit ook even

Check dit ook even

👉 Handig: volg ons ook op WhatsApp Channels
Meer over
Delen

Reacties

Reacties