Alles over de knappe en meedogenloze advocaat van Johnny Depp: Camille Vasquez Shownieuws
Auteur
22/05/2022 13:31

Alles over de knappe en meedogenloze advocaat van Johnny Depp: Camille Vasquez


Dat de rechtszaak tussen Johnny Depp en Amber Heard één groot mediacircus is geworden kan je inmiddels niet meer ontgaan zijn. De rechtszaak wordt door miljoenen mensen wereldwijd gevolgd online en iedereen vindt er uiteraard wat van. Amber staat er over het algemeen niet echt lekker voor en wordt redelijk in de zeik genomen op social media. Johnny daarentegen lijkt de gunfactor te hebben van het publiek, ondanks zijn drank- en drugsgebruik en vermeende mishandelingen.

De laatste dagen gaat er echter steeds meer aandacht uit naar de advocaat van Johnny Depp: de 38-jarige Camille Vasquez. Ze viel op door haar fanatieke aanpak in de rechtszaal waarmee ze het de tegenpartij vaak lastig wist te maken. Een video waarin te zien is dat ze continu bezwaar maakt ging viraal en werd miljoenen keren bekeken. Ook gaan er geruchten rond dat ze zou wiepen een romantische relatie zou hebben met Johnny Depp, maar die zouden vervolgens ook weer zijn ontkracht.

Objection, leading, hearsay! 🥷🏻

De advocaat van Amber wist het ook even niet meer...

Ook Amber Heard kreeg met haar te maken

Kruisverhoor 🥊

Over Camille Vasquez

Camille is geboren in Californië, dochter van Leonel and Maria Vasquez. Ze studeerde af aan de University of Southern California en besloot daarna naar de South Western Law School te gaan, waar ze een doctoraat in de rechten behaalde. Haar vermogen zou rond de $1.2 miljoen zijn. 

Ze werkt momenteel bij het advocatenkantoor Brown Rudnick, nadat ze eerst diverse jaren juridische ervaring opdeed en een jaar werkzaam was bij Mannat, Phelps & Phillips LLP. Op dit moment woont ze in Orange County waar ze een behoorlijk privéleven heeft. Ze heeft ook geen openbaar Instagram-account.

Check dit ook even

Check dit ook even

Meer over
Delen

Reacties

Reacties