BIOS uitlezen...
Amber Heard ontkent weer in bed te hebben gekakt, Depp gebruikt fragment RTL Late Night als bewijsstuk Shownieuws
Auteur
17/05/2022 10:55

Amber Heard ontkent weer in bed te hebben gekakt, Depp gebruikt fragment RTL Late Night als bewijsstuk


Heerlijk, de rechtszaak tussen Amber Heard en Johnny Depp is gisteren weer verder gegaan en de problemen van Heard worden alleen maar groter. Zo zou Heard in het verleden hebben gezegd dat ze het geld dat ze aan de scheiding overhield, 7 miljoen dollar, had gedoneerd aan twee goede doelen. Het bewijs daarvoor? Een interview dat ze in 2018 gaf in RTL Late Night, waarin ze dat inderdaad letterlijk vertelde.

Heeft ze echter nooit gedaan, want een groot deel van het geld bleef in haar eigen zak. Naar eigen zeggen vanwege de rechtszaak die Johnny Depp tegen haar begonnen is, maar da's wederom een leugen. Daar zat namelijk drie jaar tussen... Autsj.

The kakstory continues

Verder zou ze ook niet in het bed hebben gescheten, maar was het toch écht de hond. Die had zich toen als puppy tegoed gedaan aan de voorraad wiet van Johnny, waardoor zijn darmen van streek raakten en hij het bed onderkakte. Volgens de tegenpartij onmogelijk, want de keutel was veel te groot voor zo'n klein pupske.

Dreigementen

Heard wordt sinds het begin van de rechtszaak dagelijks lastiggevallen door fans van Depp. Zegt ze zelf. Ook komen er online de nodige dreigementen en verwensingen voorbij en dus is zij daardoor ook flink veel klussen kwijtgeraakt. 

De rechtszaak zal hoogstwaarschijnlijk nog enkele weken duren, dus to be continued!

Deze dingen wil je niet missen

Deze dingen wil je niet missen

Meer over
Delen

Reacties

Reacties