Nieuwe video over het The Voice-schandaal, Chantal Janzen ook genoemd Shownieuws
Auteur
08/05/2022 11:25

Nieuwe video over het The Voice-schandaal, Chantal Janzen ook genoemd


Enkele maanden geleden begon het grensoverschrijdende TVOH-balletje te rollen dankzij de veelbesproken aflevering van BOOS. Alles en iedereen in medialand over de pis, programma van de buis, diverse aangiftes, en de vermeende daders namen de benen naar het buitenland.

De afgelopen tijd is het wat stil rondom The Voice in afwachting van het onderzoek, maar het lijkt een vervolg te krijgen. Stichting Music#MeToo, dat zorgde voor de HLF8-exit van Johnny de Mol en zich inzet voor slachtoffers van grensoverschrijdend gedrag, kondigt namelijk een video aan:

In deze video wordt aandacht besteed aan onder meer de volgende personen: mevrouw Linda de Mol, de heer Johnny de Mol, mevrouw Shima Kaes, mevrouw Chantal Janzen, een spion uit Yvonne’s spionnenleger en een slachtoffer van (vermeend) seksueel misbruik.

Opvallend is dus dat Chantal Janzen hier ook genoemd wordt, aangezien zij zelf eerder ontkende er iets van te weten en mee te maken had.

De video met titel "The Voice: The Dutch #MeToo Scandal", zal aanstaande dinsdag 10 mei om 12.00 uur gepubliceerd worden op YouTube en de website van de stichting. Wordt dus vervolgd...

/ / Ook de moeite waard

Meer over
Delen

/ / Reacties