BIOS uitlezen...
Openbaar Ministerie: nog een aangifte in de zedenzaak The Voice of Holland Nieuws BSR Agency
Auteur
19/01/2022 14:41

Openbaar Ministerie: nog een aangifte in de zedenzaak The Voice of Holland


Uh oh, de beerput is nog steeds (en verder) aan het opengaan en dat is maar goed ook. Het Openbaar Ministerie heeft zojuist laten weten dat er naast de eerste aangeifte tegen Ali B. er vandaag een nieuwe aangifte tegen hem in de zedenzaak van The Voice of Holland is gedaan.

Afgelopen zaterdag werd het programma stilgelegd nadat er meldingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag waren binnengekomen, waarna bandleider Jeroen Rietbergen schuld bekende en opstapte. Afgelopen maandag maakte Linda de Mol bekend dat ze haar relatie met hem heeft beeïndigd en haar werkzaamheden voorlopig stillegt.

Ondanks dat Ali 100% overtuigd is van zijn onschuld en 'het onderzoek met vertrouwen afwacht', lijkt het net zich wel langzaam te sluiten.

UPDATE: RTL verbreekt samenwerking met Ali B na tweede aangifte. Of het daadwerkelijk met deze nieuwe aangifte te maken heeft is nog niet duidelijk, maar blijkbaar hebben zijn hun oordeel al geveld...

De verklaring van Ali B.

Anderen bekeken ook

Anderen bekeken ook

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties