Delen is lief

Email

Nieuwe beschuldigingen Amber Heard: “Johnny heeft mij verkracht met een fles”

Jawel, tijd voor een nieuwe update over de verklaring van Amber Heard want de smeuïge verhalen blijven komen. Alhoewel, smeuïg is wellicht het juiste woord niet als we mevrouw Heard moeten geloven. Nog even samengevat: zij schreef een stuk in de Washington Post over seksuele mishandeling waarbij ze heel duidelijk op haar eigen relatie met Johnny Depp doelde, waarna hij haar aanklaagde voor 50 miljoen dollar omdat hij haar (naar eigen zeggen) nooit heeft aangeraakt en door haar verhaal meerdere filmrollen is misgelopen. Die zaak loopt nu al een weekje of twee en is voor Heard een behoorlijke shitshow aan het worden aangezien Depp de rollen heeft omgedraaid en ZIJ wordt beticht van mishandeling.

Ambers verklaring

Nu komt ze de afgelopen dagen wel eindelijk zelf aan het woord en haar verklaringen zijn duidelijk: Depp mishandelde haar regelmatig, sloeg haar en verkrachtte haar meerdere malen. Gisteren vertelde ze een verhaal over dat hij zijn vingers in haar stak en vandaag verklaarde ze dat hij een fles in haar zou hebben gestoken.

Depp zou die avond MDMA hebben genomen en Heard daarna hebben beschuldigd van vreemdgaan met haar tegenspeler Eddie Redmayne. Deze ruzie zou al snel fysiek zijn geworden, waarbij Depp haar op een tafel zou hebben geduwd en haar een mep zou hebben verkocht. Ook zou zij zijn fles drank hebben kapotgegooid, waarop hij dreigde haar met de kapotte fles te verwonden, haar nachtkleding kapotscheurde waardoor ze naakt was en haar bij haar strot vastgreep.

I remember being terrified. I couldn't move. I couldn't go anywhere. I don't see him anymore. It wasn't him. It was black. I've never been so scared in my life.

De fles

Volgens haar verklaring is ze daarna voorovergebogen, waarna ze dacht dat ze op haar schaambeen werd geslagen omdat ze daar pijn voelde, maar in (haar) werkelijkheid werd ze verkracht met een fles.

I didn't know if the bottle that he had inside me was broken. I didn't feel pain, I didn't feel anything. I looked around and saw so much broken glass that I didn't know if he would know if it was broken or not. Johnny had the bottle inside of me and was shoving it inside of me over and over again.

Naar eigen zeggen is ze daarna naar de badkamer gegaan waar ze de controle over haar blaas verloor en merkte dat ze bloedde. Heftig dagje in de rechtszaal dus, en na een korte pauze zal de zaak (en Ambers verklaring) op 16 mei weer verder gaan.

Bitcoins minen, even geduld...

Adblocker gedetecteerd

Hierdoor kan de video mogelijk niet afspelen. Schakel 'm uit en refresh de pagina!

Waarschuwing: expliciete content

klikken = kijken op eigen risico

Reclamevrij video's gluren?

Ads voor video's is niet echt ideaal, maar als je een gratis account aanmaakt en inlogt, heb je daar geen last meer van. Of, download onze app voor iOS of Android 💪

Artikel delen

Embed code

Zeker even checken

Topreactie (+)

acteurs.. het zijn net politici

Reacties ()

Heb je onze app al?

Pssssst. We hebben ook een app voor Android en iOS, inclusief handige notificaties en minder reclame! Superhandig dus.

Downloaden:

Alleen voor leden

Dit artikel is alleen voor gebruikers met een account. Een account is gratis en heeft nog meer voordelen:

Reageren op posts & afbeeldingen
Stemmen op posts en afbeeldingen
Handige timeline zoals bij Facebook
Autoplay functie op timeline
Dag/nacht modus
Een profielfoto en nickname bij reacties
Wekelijks de best bekeken posts in je mail