Delen is lief

Email

Yvonne Coldeweijer weet het zeker: Marco Eijk is de echte vader van André Hazes jr.

When does the hurting nieuws about André Hazes jr. stop? Nou, waarschijnlijk nooit. De beste man heeft een dusdanig juicy leven dat er elke week wel een nieuw sappig verhaal te onthullen valt.

Goed, dat Roxeanne een (echte) dochter van André Hazes senior is lijken weinig mensen over te twijfelen. Ze lijken sprekend op elkaar en ze kunnen allebei niet zingen (geintje natuurlijk). Maar dat andere probleemgeval heeft wel dezelfde zangkwaliteiten als de rest van de familie, maar qua uiterlijk heeft 'ie toch meer weg van de melkboer dan van die slijterij-eigenaar...

'Vandaag alweer 18 jaar geleden dat ik mijn liefste vriend verloor'

Nu Rachel gisteren een mooi eerbetoon aan haar 'liefde vriend' op Instagram zette, was dit voor Alberta Verlinde een mooie aanleiding om de geruchten die in Amsterdam al jaren een publiekelijk geheim zijn weer eens op te rakelen; deze Marco Eijk is de echte vader van André 'Hazes' jr.

We zijn benieuwd of deze 'scoop' ook in de documentaire zit die over junior wordt gemaakt. To be continued deel 69.

  instagram/lifeofyvonne

Rachel over een gitzwarte periode in haar privéleven

Nu je hier toch bent

Topreactie (+)

Massie, kan je verdomme nou zorgen dat die kutvideo van 'kijk' niet telkens automatisch afspeelt? En kan je niet zorgen dat items als deze gewoon helemaal niet op Skoften veraschijnen? Ja ja ja, blabla moeilijk om een site te draaien blablabla facebook en google blablabla ik snap het heus wel. ER ZIJN DE PLEURIS TOCH WEL ANDERE DINGEN DIE JE KAN POSTEN IN PLAATS VAN DEZE SMERIGE RODDELZOOI! Het is al zo vaak uitgelegd in de reacties door jullie, maar wat nog niet duidelijk is, is waarom roddelposts nodig zijn. Echt waar, jullie zijn zo diep gezakt. Is het niet mogelijk om faccebook en google te vriend te houden, ZONDER bn'ner updates te plaatsen? Wij als bezoekers zijn nu echt gewoon kliks geworden. Niks geen trouwe achterban, niks 'wij weten als geen ander waar onze bezoekers blij van worden...' Het is nu echt duidelijk dat jullie geen zak meer geven om wie er op de site kijkt, zolang de views en kliks maar blijven optellen. Wat enorm zonde zeg. Sell outs.

Reacties ()

App, app, app!

Pssssst. We hebben ook een app voor Android en iOS, inclusief handige notificaties en minder reclame! Superhandig dus.

Downloaden:

Alleen voor leden

Dit artikel is alleen voor gebruikers met een account. Een account is gratis en heeft nog meer voordelen:

Reageren op posts & afbeeldingen
Stemmen op posts en afbeeldingen
Handige timeline zoals bij Facebook
Autoplay functie op timeline
Dag/nacht modus
Een profielfoto en nickname bij reacties
Wekelijks de best bekeken posts in je mail