Plus size-model jankt op TikTok omdat ze niet in haar vliegtuiggordel past Nieuws
Auteur
25/03/2022 14:31

Plus size-model jankt op TikTok omdat ze niet in haar vliegtuiggordel past


Gedoetje hoor, daar in de US of A, want plus size-model Remi Bader paste niet in een vliegtuig van Delta Airlines. Of nou ja, ze paste wel in de stoel, maar ze kreeg de gordel niet dicht. Tjeempie. Normaal gesproken zou je daar dan gewoon om een extender vragen zodat je een wat langere gordel hebt, maar nee, Remi niet: die ging los op TikTok. Boeeeeee Delta, jullie gordels zijn te kort, boeeeee, jullie denken niet aan dikkerdjes, boeeeeeee, body positivity, boeeeeeee jullie zijn allemaal nazi's! Oké, dat laatste nog niet maar dat kan nooit lang meer duren.

Blijkbaar is een groot deel van haar volgers het nog met haar eens ook, want tussen de comments lees je opmerkingen als "YES WHY IS ASKING FOR AN EXTENDER EVEN A THING JUST MAKE THE BELTS MORE ACCOMMODATING." en "Eeek. Everyone praises delta too. Being a size 14 should not warrant an extension". Oftewel, het ligt nooit aan jezelf, altijd aan een ander.

Toch te korte gordels?

Nu is het wel zo dat, volgens een ander in de comments, Delta bij schade aan de gordel gewoon een stuk afknipt in plaats van het geheel te vervangen waardoor je soms met een kortere gordel zit. Daarbij schijnen ze ten opzichte van hun Amerikaanse concurrenten ook de kortste gordels te hebben, maar goed, is dat niet de reden dat die extenders bestaan? Delta vond het zelf ook nodig om te reageren:

We apologize for this customer's experience and appreciate the feedback as we continue to look for ways to create an inclusive travel experience for all. While we understand the sensitivities at play, safety remains our number one priority, and we ask that customers requiring seatbelt extenders self-identify to the flight attendants upon boarding in order to comply with the FAA requirement. (Bron: Unilad)

Oordeel vooral zelf!

Vorig jaar ging ze er ook al op los

Vandaag ook veel bekeken

Vandaag ook veel bekeken

📷 Nog niet uitgescrold? Bekijk onze oneindige picdump of gifdump!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair