Roddelpraat ontdekt geheime video Famke Louise en besluit in hoger beroep te gaan Shownieuws
Auteur
24/03/2022 11:00

Roddelpraat ontdekt geheime video Famke Louise en besluit in hoger beroep te gaan


Weet je nog, die rechtszaak van Famke Louise tegen Roddelpraat? Ging om een disstrack die Roddelpraat openbaar maakte terwijl die absoluut privé had moeten blijven. Deze had ons Famke alleen voor zichzelf gemaakt en was volgens haar (én de rechter) door iemand in de studio met een mobiele telefoon opgenomen. Bijzonder, want de track klonk toch echt volledig afgemaakt, gemixt én gemasterd en de meeste telefoon-opnames zijn nou niet echt denderend van kwaliteit, maar dat terzijde.

Echterrrrrrr werpt een opgedoken video van de zangeres ineens een compleet ander licht op de zaak, want wat blijkt? Famke bracht dit nummer zelf al eerder tijdens live-optredens! Er zijn namelijk beelden van een van haar shows (nou ja, ze draait een cd'tje en staat daarbij cola te drinken) waarbij ze dit bewuste nummer speelt. Sterker nog, gedurende het nummer zegt ze nog tegen het publiek dat "ie nu echt erg wordt", waarbij ze doelt op de teksten en de aantijgingen.

Tsjah, niet echt heel handig want dat houdt niet alleen in dat haar eerdere argumenten geen stand meer houden, maar ook dat ze heeft gelogen in de rechtszaal. Oftewel: hoger beroep voor de heren van Roddelpraat en we zijn bijzonder benieuwd naar de uitspraak!

De volledige uitzending

Ook de moeite waard

Ook de moeite waard

📷 Nog niet uitgescrold? Bekijk onze oneindige picdump of gifdump!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair