Famke Louise en S10 krijgen Roddelpraat op de knietjes, uitzendingen offline gehaald Shownieuws
Auteur
16/03/2022 16:57

Famke Louise en S10 krijgen Roddelpraat op de knietjes, uitzendingen offline gehaald


Het kort geding van Famke Louise tegen Roddelpraat, naar aanleiding van een onuitgebracht lied van de zangeres over haar voormalige manager Ali B, heeft ze vandaag 'glansrijk' gewonnen. Jan Roos en Dennis Schouten moeten de aflevering offline halen en binnen 48 uur een rectificatie prominent op hun website publiceren. Doen ze dit niet (of niet op tijd), dan mogen ze een dwangsom van 10.000 euro per dag betalen aan Famke Louise, met een maximum van 100.000 euro.

S10 vs Roddelpraat

Het was niet echt een lucratief dagje voor Roos en Schouten, want ook de aflevering waarin o.a. S10 door de mangel ging, is door Youtube offline gehaald: "Deze video is verwijderd wegens schending van het beleid van YouTube inzake intimiderende en kwetsende content".

Al met al staan ze er weer mooi op en de vraag is, hoe treurig ook, hoe lang het nog duurt voordat ze permanent worden gecanceld.

UPDATE: Jan & Den moeten 27k aan advocaatkosten betalen en hebben een crowdfund opgezet. Zouden ze toch prima zelf moeten kunnen betalen met al die betalende fans?

Het fragment in kwestie

Verwijderd van YouTube

Kon ook eigenlijk niet, Jan

Ook interessant

Ook interessant

📹 Nog wat tijd over? Check het nieuwe videokanaal!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties