BIOS uitlezen...
Jan en Dennis niks geleerd na verloren rechtszaak en hakken opnieuw in op Famke Louise Shownieuws
Auteur
18/03/2022 13:30

Jan en Dennis niks geleerd na verloren rechtszaak en hakken opnieuw in op Famke Louise


Nadat de mannen van Roddelpraat hun rechtszaak tegen Famke Louise glansrijk verloren en daarop reageerden door een crowdfunding op te zetten kwam er uiteraard ook weer een nieuwe uitzending online. Hierin vertellen ze over de rechtszaak, over dat ze geen "achterlijk wijf" meer mogen zeggen (protip: even tellen hoe vaak ze dat alsnog doen) en dat ze de teksten van Famke niet meer mogen interpreteren in de uitzending. Dat deden ze namelijk wel met een niet eerder uitgebrachte track, en deze brachten ze in verband met de misbruikzaak van Ali B.. Foei, mag niet, want daar was Famke hééééééél boos over. Sterker nog, dat was de reden dat ze het kort geding aanspande.

Echter lijken de beste heren niet heel veel geleerd te hebben van hun tripje naar de rechtbank en hakken ze opnieuw, zonder enige remming in op de zangeres. Of nou ja... Artieste.

Overigens, nog even over die crowdfunding waarmee ze de 27k op wilden halen die de verloren rechtszaak ging kosten: die was binnen 18 uur geslaagd en inmiddels staat de teller op dik 35.000 euro. Misschien toch een hoger beroep?

De volledige aflevering

Deze dingen wil je niet missen

Deze dingen wil je niet missen

ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis Android app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis iOS app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties