BIOS uitlezen...
Doden en gewonden na voetbalrellen in Mexico tussen supporters van Querétaro en Atlas Nieuws
Auteur
06/03/2022 13:01

Doden en gewonden na voetbalrellen in Mexico tussen supporters van Querétaro en Atlas


Terwijl wij vrijdag zagen hoe de wedstrijd tussen Vitesse en Sparta werd gestaakt nadat een doorgesnoven 'supporter' het veld opliep, bewijzen ze in Mexico dat het helaas nog vele malen erger kan. In het duel tussen Querétaro en Atlas is het gisteren in en rondom het Estadio La Corregidora-stadion volledig uit de hand gelopen nadat 'supporters' van beide clubs met elkaar op de vuist gingen elkaar de oorlog verklaarden. Tientallen supporters zijn gewond geraakt en volgens onbevestigde berichten zijn er ook meerdere doden gevallen. De Mexicaanse media spreken van maar liefst 17 doden!

Hekken rond het veld werden opengegooid, zodat de echte voetbalfans - waaronder gezinnen met kinderen - zich in veiligheid konden brengen. Vooral Twitter staat vol met echt nare beelden die de meesten van jullie waarschijnlijk helemaal niet willen zien.

Mexico is over vier jaar één van de gastlanden van het WK, dus dat belooft nog wat...

Veel besproken

Veel besproken

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair