BIOS uitlezen...
Ook Twitch-streamer Amouranth verkoopt haar scheten in een pot voor een stinkende bedrag van $1000 Random
Auteur
02/03/2022 15:31

Ook Twitch-streamer Amouranth verkoopt haar scheten in een pot voor een stinkende bedrag van $1000


Misschien dat je al wel eens van de 28-jarige Kaitlyn Michelle Siragusa, beter bekend als Amouranth, hebt gehoord aangezien ze online behoorlijk aan de weg heeft getimmerd met haar ASMR en cosplay-gedinges. Inmiddels heeft ze meer dan 5 miljoen volgers op Twitch en 2 miljoen op Twitter, dus zal ze schijnbaar toch wel iets goed doen.

Ook op OnlyFans harkt ze - naar eigen zeggen - maandelijks zo'n 1 miljoen dollar binnen, maar blijkbaar is dit alles nog niet goed genoeg voor de populaire vrouwelijke streamer aangezien ze een nieuw handeltje is begonnen; de slimme zakenvrouw gaat namelijk haar darmgassen in potjes verkopen. Deze geurpotjes hebben de toepasselijke titel 'Cutie Pa-TOOT-ies Scents By Amouranth' en voor slechts 1000 dollar heb je er eentje. Wacht even want dat is niet alles, je krijgt er een haar én een handtekening bij. Whut, koopje! Als een ruft in een pot niet echt jouw ding is, heeft ze ook potjes met haar badwater die je voor een lullige 200 dollar in je bezit hebt.

Echt origineel is het niet, want Stephanie Matto had al eerder zo'n stinkend handeltje en Belle Delphine verkocht badwater waar ze zelf in heeft gezeten. Ach ja, beter goed gejat dan slecht verzonnen zullen we maar zeggen.

Uitgelichte artikelen

Uitgelichte artikelen

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties