BIOS uitlezen...
Streamingdienst HBO Max maakt prijzen bekend, stunt met unieke actie en is stukken goedkoper dan Netflix Tech
Auteur
24/02/2022 14:01

Streamingdienst HBO Max maakt prijzen bekend, stunt met unieke actie en is stukken goedkoper dan Netflix


Netflix was in Nederland eigenlijk wel de OG van de streamingdiensten, maar inmiddels zie je door de verschillende abonnementen je tv niet meer. Wordt er niet beter op, want ook HBO Max is onderweg en doet vanaf 8 maart zijn intrede in Nederland. Ook zij hebben best wat toffe series en films in het pakket, wat dacht je namelijk van The Matrix, Batman, Dune, Succession, Harry Potter, Soprano’s en Game of Thrones? Niet de minste namen!

HBO Max bundelt films en series van HBO, Warner Bros., DC en Cartoon Network en belooft dat je 45 dagen na een filmrelease in een bioscoop de film thuis al kunt bekijken. Zonder meerprijs overigens, iets dat bij Disney+ wel anders is.

Maar wat gaat dat allemaal weer kosten dan? Nou, dat valt eigenlijk nog wel mee: 6 euro voor het basic-abonnement (720p, 1 scherm tegelijkertijd) en 8 euro voor het standaardpakket: (tot) 4K en 3 streams tegelijk. Da's sowieso al een stuk voordeliger dan de grote concurrent Netflix (die zitten op 8 en 12 euro voor soortgelijke pakketten), maar het wordt nog beter. Betaal je per jaar dan ben je voor het standaardpakket 60 euro kwijt, oftewel: zo'n 4 maanden gratis kijken.

Wil je nog goedkoper dan moet je je abonnementje voor 31 maart afsluiten. Voor die early birds heeft HBO namelijk een behoorlijk unieke actie: 50% korting op je abonnement. Tijdelijk? Nee, zolang je abonnement loopt! Ze beloven zelfs dat je die prijs behoudt, ook als prijzen voor andere gebruikers stijgen. Best netjes dus, al ben je je korting wél meteen kwijt als je je pakketje opzegt.

Extra pijnlijk voor Ziggo overigens, want nadat ze eerder de uitzendrechten voor de F1 kwijtraakten kunnen ze nu ook alle HBO-content op hun buik schrijven. Ziggo was voor de komst van HBO Max namelijk de enige aanbieder van hun series en films. Autsj...

Mocht HBO Max het ook niet helemaal voor je zijn, dan hebben we je rug: onlangs schreven we namelijk een artikel over een heleboel goedkopere alternatieven voor Netflix. Check 'm hier!

Deze series zou je in elk geval al niet mogen missen

Trending vandaag

Trending vandaag

📷 Nog niet uitgescrold? Bekijk onze oneindige picdump of gifdump!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties