S10 x Joep Beving - De Leven (Skoften Sloopservice remix) Muziek
Auteur
18/02/2022 09:45

S10 x Joep Beving - De Leven (Skoften Sloopservice remix)


Zo zit alles mee, heb je een prima baan, een leuke dj act on the side waarmee je 50x per jaar de tent afbreekt op allerlei evenementen staat zoals Defqon, Carnaval, en Kamping Kitsch Club. Word je bij Radio 538 uitgenodigd en maak je een track met De Kraaien en Darkraver. Zelfs een paar leuke remixjes op Spotify gereleased en een heuse zomertour in Spanje. Helemaal prima, yolo, hatseflats en zo, maar.... dan wordt er kanker bij je geconstateerd. En niet een klein beetje ook, maar uitgezaaide melanoomkanker in longen, rug, bekken en botten. Einde verhaal. Dat is in een notendop het trieste verhaal van onze grote man met baard, Evert.

Remix van S10 en Joep Beving - De Leven

Om hem een hart onder de riem te steken heeft zijn Sloopservice wederhelft Tim een remix gemaakt van de cover van S10 met Joep Beving: De Leven. Gewoon omdat het kan.

Viral in roze tutu

Omdat Evert niet weet hoe lang hij nog heeft besloot hij een photoshoot te doen met zijn dochter. Niet zomaar een standaard fotootje, maar in een roze tutu, samen met zijn dochter. Daar ging hij viral mee en bereikte hij miljoenen mensen. 

Stichting Tutu

De dodelijke ziekte en de positieve aandacht naar aanleiding van zijn photoshoot, inspireerde hem om een stichting op te zetten: Stichting Tutu.

Mensen vergeten dat ziek zijn best duur is. Dat een deel van je salaris wordt ingetrokken. De notaris is van de week langs geweest om de stichting te bekijken. Ik ga nu een crowdfunding starten. Het idee is om gezinnen, die in dezelfde situatie zitten als wij, hun laatste herinneringen te laten maken en wensen uit te laten komen.

Inmiddels is deze actie ook opgepikt door diverse media en staat de teller op ruim 35k. Held! 

👉 Doneren kan hier

Deze dingen wil je niet missen

Deze dingen wil je niet missen

Meer over
Delen

Reacties

Reacties