Roddelpraat claimt nieuwe scoooop: "vrouw gaat aangifte doen van verkrachting door Ajaxied Donny Warmerdam" Shownieuws
Auteur
10/02/2022 10:31

Roddelpraat claimt nieuwe scoooop: "vrouw gaat aangifte doen van verkrachting door Ajaxied Donny Warmerdam"


Roddelpraat: je vindt het programma fantastisch óf walgelijk. Een tussenweg lijkt er niet te zijn, maar eerlijk is eerlijk: ze komen wel regelmatig met scoops die achteraf behoorlijk waar blijken te zijn. Het verhaal Marco Borsato bijvoorbeeld. Nu komen zij met een nieuw verhaal waar Ajax niet heel blij mee zal zijn. Niet dat die zich na het hele Marc Overmars-debacle al heel prettig voelen, maar dat terzijde.

Er zou namelijk een 18-jarig meisje door Jong Ajax-verdediger Donny Warmerdam zijn verkracht op een feestje. Zij zei duidelijk 'nee' maar Donny zou haar broek kapot hebben gescheurd en alsnog zijn gang zijn gegaan. Niet zomaar een random verhaal overigens, maar van het meisje zelf, ondersteund door foto's en diverse app-berichten. De zaak moet natuurlijk nog wel grondig door de politie worden onderzocht.

Het meisje heeft eerder nooit aangedurfd om naar de politie te stappen, maar na alle aandacht rondom seksueel grensoverschrijdend gedrag heeft ze inmiddels een afspraak voor de aangifte staan. Niet niks, en de kans is dan ook groot dat de beerput na dit verhaal nog veel verder opengaat. Overigens is Warmerdam nooit opgesteld in het eerste, maar speelde hij al meer dan 40 wedstrijden voor Jong Ajax.

De gehele uitzending

Vandaag ook veel bekeken

Vandaag ook veel bekeken

👀 Gezocht: parttime webredacteur die het (nog) beter kan dan wij. Heb je tijd over? Stuur ons een mailtje.
Meer over
Delen

Reacties

Reacties