West Ham-speler Kurt Zouma biedt excuses aan nadat hij in een video een kat mishandelt Nieuws BSR Agency
Auteur
08/02/2022 15:30

West Ham-speler Kurt Zouma biedt excuses aan nadat hij in een video een kat mishandelt


Kurt Zouma, verdediger van het Engelse West Ham United, is inmiddels niet alleen meer bekend als voetballer. Er dook namelijk onlangs een video van hem op, waarin hij een kat schopt, slaat en met schoenen naar het diertje gooit. Naar verluidt omdat het beest een rommel in zijn villa had gemaakt. De beelden werden door zijn broer op Snapchat geplaatst.

Zouma heeft inmiddels zijn excuses aangeboden, maar het verhaal krijgt voor hem waarschijnlijk nog wel een staartje. Een kattenstaartje, if you will. Zijn club heeft namelijk ook afstand van zijn gedrag gedaan en heeft aangegeven stappen te gaan ondernemen. Daarbij zijn er misschien ook wettelijke consequenties, aangezien er in Engeland vorig jaar nog een wet is aangenomen waardoor de maximale celstraf voor dierenmishandeling is verhoogd van zes maanden naar vijf jaar.

I want to apologise for my actions. There are no excuses for my behaviour, which I sincerely regret. I also want to say how deeply sorry I am to anyone who was upset by the video. I would like to assure everyone that our two cats are perfectly fine and healthy. They are loved and cherished by our entire family, and this behaviour was an isolated incident that will not happen again.

Inmiddels hebben duizenden mensen contact opgenomen met de politie na het zien van de beelden, we zijn benieuwd wat er gebeurt als West Ham alsnog besluit de beste man op te stellen voor een wedstrijd. We hebben een klein voorgevoel dat dat geen gezellige match gaat worden...

Ook de moeite waard

Ook de moeite waard

👀 Gezocht: parttime webredacteur die het (nog) beter kan dan wij. Heb je tijd over? Stuur ons een mailtje.
Meer over
Delen

Reacties

Reacties