BIOS uitlezen...
De prijzen zijn bekend: via Viaplay naar de Formule 1 kijken kan bij Ziggo en KPN met dikke korting Nieuws
Auteur
27/01/2022 11:00

De prijzen zijn bekend: via Viaplay naar de Formule 1 kijken kan bij Ziggo en KPN met dikke korting


De meeste mensen zijn net pas bijgekomen van die geschifte laatste race van 2021 waarin Max Vers... Ach, dat hoeven we ook niet meer uit te leggen, en dus is het tijd voor seizoen 2022! Of Lewis Hamilton daaraan mee gaat doen is vooralsnog onbekend, maar wat we wél al een tijdje weten is dat de auto's volledig op de schop gaan. Makkelijker te volgen, meer close racing, minder downforce en harder werken voor de coureurs. Althans, dat was het plan want de meeste techneuten vinden daar wel weer iets op.

Een tijdje geleden maakten we hier ook al bekend dat een abbo'tje op Viaplay (de nieuwe sportzender waar het op zal worden uitgezonden) €13,99 per maand gaat kosten. Best serieus geld dus, zeker als je alléén F1 kijkt en verder geen reet om voetbal en darts geeft. Gelukkig zijn daar KPN en Ziggo, die met kortingen strooien om op die manier te proberen klanten binnen te harken, en we vermoeden dat de topman van Ziggo op dit moment zijn hart vasthoudt.

Stap je nu namelijk over naar KPN dan krijg je als nieuwe klant het gehele F1-seizoen het Viaplay-pakket gratis! Superslimme zet natuurlijk, want iedereen die bij Ziggo zit kan nu dus richting de concurrent, een jaar gratis kijken en ziet dan volgend jaar weer verder. Ben je al KPN-klant? Dan kost het pakket €9,99. Nog steeds goedkoper dan de adviesprijs. Protip: ben je al klant, bel dan gewoon effe met de klantenservice en zeg dat je die nieuew-klanten-welkomstkorting ook wil ontvangen. Het werkt niet altijd, maar na een paar keer doorverbinden en dreigen met overstappen blijkt er ineens een heleboel mogelijk!

Wil je bij Ziggo blijven dan krijg je slechts een tijdelijke korting: 4 maanden voor 20 euro, daarna lijkt het erop dat je gewoon de volle mep moet betalen. Echter heb jij bij Ziggo natuurlijk nog wel Ziggo Sport, en dus kun je daar nog kijken naar het F1-café, de voor- en nabeschouwingen en overige programma's. Mocht je dat willen.

Mocht je nou denken "Dikke fiets met je Viaplay", dan is er ook altijd nog de rechtstreekse manier: een abonnement bij F1TV Pro. Livestreams van alle races, live-timing, camerastandpunten kiezen (waaronder alle onboard-camera's) en keuze uit zo'n beetje alle commentatoren wereldwijd. Dat kost je €65,- per jaar, maarrrrrrrr elk jaar (tot nu toe) kwam er vlak voor het seizoen een kortingscode van 25% online en wordt de prijs ineens 48 europiekies per jaar. Effe geduld dus nog.

Nog maar 52 dagen wachten tot lights out in Bahrein...

Nog even die legendarische laatste ronde uit vele hoeken

Ook interessant

Ook interessant

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair