BIOS uitlezen...
AIVD ontrafelt “drugsdeal” bij Tweede Kamer: geen kabouterpost maar “een zuur snoepje” Nieuws
Auteur
26/01/2022 09:22

AIVD ontrafelt “drugsdeal” bij Tweede Kamer: geen kabouterpost maar “een zuur snoepje”


Gisteren stond de Tweede Kamer er niet zo mooi op toen beelden opdoken (of nou ja, opdoken, ze waren uitgezonden in het RTL Ontbijtnieuws) van iemand die op een wel heel verdachte manier iets doorgaf aan iemand bij de voordeur. De link met drugs werd al snel gelegd, maar volgens de AIVD is daar helemaal niets van waar.

Sven van der Meulen van Vrije Vogels is namelijk aan de hand van de beelden wat telefoontjes gaan plegen en kreeg zo een medewerker te spreken die het hele verhaal uitlegde. Hun verhaal? Het waren twee medewerkers van Algemene Zaken die elkaar een zuur snoepje gaven. Jeweetwel, zo'n Napoleon-bal. We hoeven jullie natuurlijk niet te vertellen dat ze van hun levensdagen nooit 'ja hoor, dat is onze vaste nachtapotheker' hadden gezegd, dus de verklaring is niet echt verrassend. In één ding hebben ze wel gelijk: het is knap zuur voor het imago van onze Tweede Kamerleden.

Laten we het oordeel maar weer eens aan jullie overlaten dan; is het verhaal van de AIVD aannemelijk, of wordt hier toch echt een paar grammetjes marcheerpoeder de deuren van de Tweede Kamer binnengeloodst? Stem hieronder in de poll!

De originele beelden

Tijd voor onderzoek

Poll

Poll

Deze dingen wil je niet missen

Deze dingen wil je niet missen

Meer over
Delen

Reacties

Reacties