BIOS uitlezen...
Whut: Nieuwe 007 in 25e James Bondfilm lijkt zwarte vrouw te worden TV
Auteur
15/07/2019 14:22

Whut: Nieuwe 007 in 25e James Bondfilm lijkt zwarte vrouw te worden


Oké, we weten even niet zo goed wat we hiervan moeten denken. Volgens een heleboel ingewijden wordt het stokje van 007 dit jaar doorgegeven aan Lashana Lynch. Jawel, een zwarte vrouw, "thanks to the intervention of feminist TV writer Phoebe Waller-Bridge." James Bond blijft dus een man, maar niet meer de legendarische 007 en aangezien dit Daniel Craig's laatste rol als Bond zal zijn hebben we zo'n vaag vermoeden waar de franchise heengaat. Niks mis met zwarte vrouwen overigens, maar als 007 wordt dat wél effe wennen.

Oh, we mogen tevens niet meer spreken over Bondgirls, maar over Bond Women. Klein verschil. Hoera! We gaan er gemakshalve dan maar even vanuit dat Bondnamen als Pussy Galore, Xenia Onatopp, Plenty O'Toole en Holly Goodhead inmiddels ook uit den boze zijn.

Prima allemaal, maar we zitten nu wel met smart te wachten op een blanke, magere transgender als de nieuwe Shaft, een bejaarde Japanse sumoworstelaar als Catwoman en een hele ploeg vrouwen in de nieuwe Fast and the Furious. Alhoewel, voordat die een keer hun auto's hebben ingeparkeerd... Laat ook maar.

Meer info? Klikt u maar.

Interview met de cast van JB25

Deze man vindt er ook wat van

Dan maar een trailer van de enige echte James Bond

Retepopulair, checken dus!

Retepopulair, checken dus!

Reacties

Reacties

Personen