BIOS uitlezen...
Actrice Famke Janssen tikt de 60 bijna aan maar is verdomde goed geconserveerd Shownieuws BSR Agency
Auteur
05/11/2022 12:01

Actrice Famke Janssen tikt de 60 bijna aan maar is verdomde goed geconserveerd


Famke Janssen (a.k.a. Famke Beumer), geboren op 5 november in Amstelveen en met bouwjaar 1964, gaat al heel wat jaartjes mee, ook in de filmwereld. Zowel landelijk als wereldwijd zette ze haar naam op de kaart met haar rol in de James Bondfilm GoldenEye, waar ze Xenia Onatopp speelde. Dat ze in de filmwereld belandde zal vast geen toeval geweest zijn, aangezien ze de zus is van regisseuse Antoinette Beumer en actrice Marjolein Beumer.

Naast haar rol in GoldenEye speelde ze o.a. in films als Deep Rising (1998), House on Haunted Hill (1999), X-Men (2000), The Four Saints (2005), Taken 2 (2012) en recentelijk in Way Down (2021) en Redeeming Love (2022). In totaal deed ze mee in een kleine 60 films, is ze voor verschillende filmprijzen genomineerd en heeft ze er ook een aantal gewonnen, waaronder Best Supporting Actress met X-Men.

Met haar indrukkende carrière én bouwjaar, is het niet gek dat de tijd wat met je doet. Maar, desalniettemin kunnen we concluderen dat ze nog steeds een prachtige verschijning is, ondanks dat ze de 60 bijna aantikt. Goed geconserveerd zullen we maar zeggen, want vandaag is ze namelijk 58 jaar worden en hebben we haar voor het gemak even onder een handige, digitale slider gelegd voor een klein vergelijkend warenonderzoek.

1999 vs 2006

Van 2006 tot 2022

Wel een beetje aan gesleuteld, maar dat vergeven we haar.

Famke in GoldenEye

Ook interessant

Ook interessant

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties