BIOS uitlezen...
Schokkende documentaire "Secrets of Playboy" onthult compleet geschifte geheimen over Hugh Hefner TV BSR Agency
Auteur
25/01/2022 13:00

Schokkende documentaire "Secrets of Playboy" onthult compleet geschifte geheimen over Hugh Hefner


Playboy staat over het algemeen toch wel bekend als een enigszins 'soft' mannenblad. Oké, er waren wat kale (en vroeger behoorlijk behaarde) kano's en wat blote boebies in te zien, maar verder dan dat ging het niet. Classy, stijlvol. Hoeven we ook niemand uit te leggen verder, want iedereen heeft er wel eens doorheen gebladerd en iedereen kent de in 2017 overleden oprichter en niet-meer-levende legende Hugh Hefner en zijn Playboy Mansion, waar de Playmates zonder kleding kussengevechten hielden en hem druiven voerden. Ongeveer.

Fun fact: de woning werd in 2016 voor rond de 200 miljoen verkocht aan Daren Metropoulos, die wel te maken kreeg met een bijzondere clausule: Hefner zou zolang hij wilde (en kon) in de woning mogen blijven wonen. Bleek dus een jaar te zijn, da's nog te overzien. Wel dikke winst voor Playboy Enterprises: zij kochten de woning 45 jaar geleden voor ongeveer een miljoen dollar.

Nu is er sinds gisteren een documentaireserie gelanceerd, getiteld 'Secrets of Playboy', en daarin wordt een compleet andere kant van Hefner getoond. Zo zou hij Sondra Theodore (zijn 19-jarige vriendin toen hij zelf 50 was) hebben gegroomd en zouden drugs in het huis de normaalste zaak van de wereld zijn. Voornamelijk Quaaludes, een soort slaapmiddel dat hij zelf liefkozend "Leg Spreaders" zou hebben genoemd.

De trailer van de documentaire

Bizarre verhalen

Ook zou hij regelmatig een hele lading 'lelijke prostituees' laten komen om met vrienden en bekenden een "Pig Night" te houden, zouden er héle foute feestjes werden georganiseerd waar ook die eerdergenoemde drugs werden gebruikt en zou er in het huis zelfs sprake van bestialiteit geweest zijn. Geeft toch even een heel ander beeld van die man en zijn konijntje. Het hele huis zou voorzien zijn van verborgen camera's en microfoons, en 5 avonden in de week was er verplichte groepsseks. Gezellig.

Cooper Hefner, zijn zoon, geeft op Twitter aan zich helemaal niet in de aantijgingen te kunnen vinden en beschrijft zijn vader als een zorgzame en lieve man die nooit zou liegen. 

Hij krijgt hierin bijval van enkele ex-bewoners en andere mensen

De documentaire

Saillant detail: het merk Playboy heeft zich vlak voor de première gedistantieerd van Hefner en alle aantijgingen. Wat de waarheid is weten we niet, maar we weten wel dat de 10-delige serie gisteren in première is gegaan op A&E Network. Effe zoeken dus!

Nog meer interessants

Nog meer interessants

Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair