BIOS uitlezen...
Tsjechische zangeres Hana Horka laat zich bewust besmetten maar sterft aan corona TV
Auteur
20/01/2022 11:49

Tsjechische zangeres Hana Horka laat zich bewust besmetten maar sterft aan corona


De Tsjechische zangeres Hana Horka die moedwillig het coronavirus wilde oplopen via haar besmette zoon en man - overigens wel volledig gevaccineerd - omdat ze geen vaccinatie wilde halen, is ze enkele dagen na haar positieve test op 57-jarige leeftijd overleden. Volgens haar zoon was ze absoluut geen complotdenker, maar liet ze haar lichaam liever zelf antistoffen aanmaken om zo toch een herstelbewijs te kunnen krijgen. Ook dat is een keuze natuurlijk...

Hana samen met haar zoon

Familiefoto

Tsjechië meldde afgelopen woensdag nog een recordaantal gevallen van Covid-19 en aangezien je een herstel- of vaccinatiebewijs nodig hebt om naar theaters, cafés en sauna's te kunnen gaan, was haar filosofie dat ze liever besmet zou raken dan zich te laten vaccineren. Het blijft bijzonder dat de één er slechts een licht kuchje aan overhoudt en zegt dat het allemaal niets voorstelt, terwijl de ander in het ziekenhuis beland en er daadwerkelijk aan overlijdt.

Haar zoon over de afgelopen dagen:

Ze had een week moeten isoleren omdat we positief testten. Maar ze was de hele tijd bij ons [...] Het had geen zin om te proberen de kwestie met haar te bespreken, omdat het te emotioneel zou worden, voegde hij eraan toe. In plaats daarvan hoopte hij dat hij door zijn verhaal te vertellen anderen kon overtuigen zich te laten vaccineren.

Hana in actie

Deze dingen wil je niet missen

Deze dingen wil je niet missen

Reacties

Reacties

Personen