BIOS uitlezen...
Douwe Bob verspreidt zich sneller dan omikron: verwekt binnen een jaar 3 kinderen bij 3 vrouwen Shownieuws BSR Agency
Auteur
07/01/2022 10:48

Douwe Bob verspreidt zich sneller dan omikron: verwekt binnen een jaar 3 kinderen bij 3 vrouwen


Dus jij dacht dat omikron hard rondging? Nou, er is nu een ernstigere variant ontdekt, waar vrouwen nogal snel zwanger van lijken te raken: Douwe Bob! Die maakte namelijk vorige maand bekend dat 'ie vader was geworden van Bobby Lou, een meisje dat 'ie kreeg met kunstenares Loes van Delft. Niks meer aan doen, prima, luiers verschonen en gaan met die babybanaan.

Eergisteren maakte de beste man echter ook nog even bekend dat hij een kindje verwacht met zijn ex Anouk. Lang geprobeerd, ging moeizaam maar blijkbaar schoot de beste man toch raak. Douwe, Bob. Maar ook daar bleef het niet bij, want Alberta Verlinde (a.k.a. Yvonne Coldeweijer) bracht het nieuws naar buiten dat er nóg een mini-Bobje is. Dat bleek te kloppen, want Douwe Bob reageerde zelf:

Ja, het is waar. Vorige maand ben ik vader geworden van een tweede meisje. In eerste instantie hadden haar moeder en ik afgesproken dat ik me op de achtergrond zou houden in haar leven maar nu ze er is voel ik me genoodzaakt en gedwongen daar iets over te zeggen. Ik ben nog bezig de juiste weg in dit vaderschap te vinden. Wat er ook gebeurt, ook voor haar ben ik er als ze me nodig heeft. X

We weten niet of hier een vaccin tegen komt, maar wij zouden ons in elk geval 12 keer laten boosteren. Gewoon, om er zeker van te zijn. eN dAaR hOoR Je hUgO dE jOnGe NoU nOoIt oVeR!

Ja, het is waar

Eerder was dit ook al waar

Vorige maand was dit nog heel erg waar

Uiteraard ging ook Twitter lekker los

twitter/Mvan_berkel

Al bleef het niet bij Twitter

Instagram/darumnl

Ook de moeite waard

Ook de moeite waard

Meer over
Delen

Reacties

Reacties