BIOS uitlezen...
Familie Meiland krijgt kasteel Chateau Marillaux niet verkocht en knalt 't op Funda Lifestyle
Auteur
05/01/2022 12:01

Familie Meiland krijgt kasteel Chateau Marillaux niet verkocht en knalt 't op Funda


Waar het jarenlang allemaal niet gek en groot genoeg kon zijn, gaat het de laatste tijd met de Meilandjes niet echt voor de wind. Zo ging er eind 2020 een vermoedelijke privévideo van Maxime Meiland rond via WhatsApp, kregen ze veel kritiek nadat een 'dronken' Martien Meiland rustig op de Solex stapte en werd de familie gecancelled omdat moeder Erica Meiland in haar biografie een aantal uitspraken over de Islam heeft gedaan.

Geld moet rollen

Geld-technisch hebben ze overigens nog steeds niets te klagen. Hun boerderij in Hengelo moesten ze noodgedwongen verkopen, op het huis dat ze Noordwijk voor €2.695.000 kochten wisten ze €155.000 winst te maken en ook dochter Maxime besloot een rianter optrekje aan te schaffen na de komst van een tweede kind en tikte een slordige €1.250.000 af.

Maar goed, alleen dat verdomde @$%ˆkasteel in Frankrijk nog. Oorspronkelijk vroegen ze nog €1.250.000 voor dit optrekje, maar aangezien er best wel wat kopers zijn afgehaakt, staat Chateau Marillaux tegenwoordig voor slechts €998.000 €795.000 k.k. à vendre!

Keurig kasteeltje

Om de nieuwe eigenaar van deze B&B te worden heb je wel aardig diepe zakken nodig, maar wat krijg je daar eigenlijk voor terug? Nou, onder andere dit:

✅ Bouwjaar: 1870
✅ Woonoppervlakte: 950 m²
✅ Aantal slaapkamers: 20
✅ Aantal badkamers: 9
✅ Perceeloppervlakte : 60.000 m²
✅ Jaarlijkse energiekosten: onbetaalbaar

Bienvenue au Chateau

Mocht je net als de familie Meiland als God in Frankrijk willen leven en klotst het geld ook bij jou tegen de plinten, check hier dan even alle foto's op Funda en dan komen wij deze zomer even een duikje nemen in het zwembad.

Deze dingen wil je niet missen

Deze dingen wil je niet missen

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties