BIOS uitlezen...
Pikante webcamvideo van Maxime Meiland gaat weer rond op WhatsApp Random
Auteur
30/12/2020 15:31

Pikante webcamvideo van Maxime Meiland gaat weer rond op WhatsApp


Als je het wel en wee van de Meilandjes een beetje volgt dan had je misschien meegekregen dat dochter Maxime rond 2016 het lumineuze idee had om een eigen erotische webcamsite te starten genaamd 'Divine Live Models'. Via Facebook ging ze op zoek naar modellen die achter hun webcam uit de kleren wilden gaan:

Heb jij een mooie, verzorgde uitstraling en ben je open-minded? Dan zijn wij op zoek naar jou! Verdien geld direct vanuit huis via berichten en je webcam

Het bedrijf is echter nooit van de grond gekomen en in 2018 ook weer uit het handelsregister geschreven, maar dat was achteraf gezien ook helemaal niet nodig aangezien hun serie Chateau Meiland supersuccesvol is geworden.

Webcamvideo

In een interview dat ze eerder dit jaar bij Robbert Rodenburg deed, vertelde ze niet alleen over haar zakelijke plannen, ook het feit dat er destijds een erotische video van haar was uitgelekt die ze voor haar vriend had gemaakt.

Was ze uiteraard niet blij mee, maar deze video lijkt nu dus weer via WhatsApp te worden verspreid en bereikte inmiddels al onze WhatsApp-inbox. In de video - die wij natuurlijk niet met jullie gaan delen - is een dame te zien die, laten we zeggen, grote gelijkenissen met Maxime zelf vertoont.

Laten we hopen dat het een goed gelukte deepfake is, maar we zijn bang van niet...

Fragment uit "Open Kaart" van Robbert Rodenburg

(het hele interview check je hier)

Inschrijving KVK

Papa vond het een goed idee

Ook de moeite waard

Ook de moeite waard

👀 Gezocht: parttime webredacteur die het (nog) beter kan dan wij. Heb je tijd over? Stuur ons een mailtje.
Meer over
Delen

Reacties

Reacties