Wut: zo bizar hoog is de boete voor het lekken van Wie Is De Mol-spoilers Nieuws AVROTROS
Auteur
30/12/2021 10:45

Wut: zo bizar hoog is de boete voor het lekken van Wie Is De Mol-spoilers


Aankomende zaterdag is het weer zover, want dan gaat het 22e seizoen van Wie Is de Mol van start! Van alle bagger die er dagelijks op tv over je wordt uitgestort is dit toch wel een van de beter bekeken programma's: gemiddeld stemmen er per aflevering meer dan 2 miljoen mensen op af.

Hoe dan ook, het is de makers er dan natuurlijk ook álles aan gelegen om geen spoilers te laten lekken. Best lastig natuurlijk aangezien de opnames al maanden geleden zijn afgerond en het complete deelnemersveld én crew dus knap lang zijn kaken op elkaar moet houden. Daar hebben de makers overigens een vrij heldere sanctie op gezet: een geldboete.

Oftewel, als jij per ongeluk aan iemand verklapt wie de mol is of andere informatie lekt kom je aan het betalen. Hoeveel? Nou, dankzij een interview met Laetitia Gerards weten we dat: een kwart miljoen. Jawel, zo'n geintje kost je €250.000,-. Niet zo gek, aangezien je dus een waanzinnig goed bekeken programma in de soep gooit, maar dat die boete zó hoog is hadden wij ook niet verwacht.

Overigens heeft AVROTROS inmiddels de allereerste beelden van het seizoen vrijgegeven, en die kun je hieronder checken. Oh ja, laat in de poll ook effe weten wie je nu al verdenkt. Gewoon, zodat je uiteindelijk kunt zeggen dat je het vanaf de eerste seconde al wist.

De deelnemers van dit jaar

Kim-Lian van der Meij, Everon Jackson Hooi, Fresia Cousiño Arias, Glen Faria, Hila Noorzai, Arno Kantelberg, Laetitia Gerards, Sahil Amar Aïssa, Suzanne Klemann, Thomas van Luyn en Welmoed Sijtsma.

AVROTROS

Poll

Poll

Deze dingen wil je niet missen

Deze dingen wil je niet missen

📣 Werkt er iets niet goed, of heb je feedback? Mail of app ons via WhatsApp!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties